Започна набирането на участнички за единствената по рода си в

...
Започна набирането на участнички за единствената по рода си в
Коментари Харесай

Стартира програма за личностно развитие за момичета от малките населени места

Започна набирането на участнички за единствената по рода си в България стратегия за личностно развиване за девойки от дребните обитаеми места, която включва онлайн трейнинг, благоприятни условия за менторство и летен лагер за промяна. Програмата се провежда от Фондация " Солидарност в деяние ", младежка организация със седалище в с. Друган, общ. Радомир.

Да живееш в дребен град или село не значи безусловно да мечтаеш на дребно. Търсят се девойки на възраст 15-25 години, които знаят, че светът е огромен и цялостен с благоприятни условия, и желаят да изградят живот отвън визиите си за вероятното. Условие за присъединяване е девойките да живеят в село или град с население до 40 000 души и да са приключили главно обучение.

Програмата предлага 3 благоприятни условия, особено създадени, с цел да развият уменията и увереността на девойките да преобразяват себе си и своя живот. Кандидатства се посредством попълване на къс онлайн формуляр, като главният аршин за допускане в програмата е изразената мотивация и предпочитание за работа върху себе си. Необходимо е искащите да вземат участие да имат опцията да се включат интензивно във всички етапи на програмата.

В първата си част " Гергина " дава интензивно онлайн образование по време на коледната почивка , включващо 12 онлайн сесии с извършения и полемики за проучване на основните направления за развиване.

Обучението визира едни от най-съществените аспекти на персоналното развиване, като дава отговор на следните въпроси:

♡ Как да схвана в какво мога да бъда сполучлива?

♡ Как мога да се развъртвам в посока положителни приходи в сферата, която ми е забавна?

♡ Как да основа от фантазиите си цели, които да мога да осъществявам?

♡ Как да усвоя по този начин известните " привички на сполучливите хора "?

♡ Как да различавам кое работно място е положително за мен?

♡ Кой е ключът за разрешаване на споровете с хората?

♡ Как да взимам по-мъдри решения?

♡ Как да бъда прочувствено умна жена?

♡ Как да пораствам от проблемите си?

♡ Как да преодолея лимитираната визия за себе си?

Втората част на програмата ще даде на участничките благоприятни условия да се срещнат с жени-експерти в областите, които ги интересуват, които да им споделят опита си и да им дадат практични насоки по какъв начин да се развиват в съответните сфери.

Третата част на " Гергина ", до която ще бъдат позволени единствено сполучливо миналите онлайн образованието, е Лятната академия за Трансформация - целодневно 7-дневно прекарване, което надгражда знанията и уменията, добити в онлайн образованието посредством на практика занимания онлайн в това число: групови игри, симулации и полемики, съместни планове и творчество. Целта на академията е участничките да се научат по какъв начин да работят върху това да трансформират себе си, с цел да могат да реализират повече от колкото са си представяли за допустимо в другите сфери на живота си: учене, работа, финанси, взаимоотношения и интимни връзки, здраве, самочувствие и хубост.

Набирането на участнички ще продължи до запълване на 20-те налични места в първото издание на програмата или най-късно до 15.12.2021г. Информация за програмата и линк за кандидатстване са налични в страницата на програмата.

Формуляр за кандидатстване:



" Гергина " е основана от Елица Панкова (коуч за личностно развитие) и Маги Назер (социолог и обществен предприемач). Двете работят дружно по многочислени просветителни планове и вземат решение да основат програмата, откакто виждат характерните провокации, с които се сблъскват девойките от дребните обитаеми места в България и нуждата тяхното развиване да бъде подкрепено с основни умения и пълномощия, с цел да могат да се осъществят в световното общество.

С името си програмата отдава респект на Гергина Тончева - една възхитителна жена с извънреден принос за българското обучение и просвета, чийто земен път стартира в дребното плевенско селце Садовец. Изпълнителната директорка на фондация " Солидарност в деяние " и съорганизаторка на програмата, Маги Назер (28год.) е възпитаничка на НГДЕК и Middlebury college (САЩ), а понастоящем приключва магистърска стратегия " История на дамите и половете " в Софийски университет. Маги познава Гергина Тончева от ученическите си години в НГДЕК и споделя за нея: " Г-жа Тончева ми даде насърчението и крилете да създавам, проучвам и странствувам както във вътрешността в себе си по този начин и в огромния свят, в който се влюбих още с първата образователна процедура в Турция, за която тя ми подсигури стипендия, защото другояче нямаше по какъв начин да вземам участие. Гергина Тончева отвори необятно вратите на моя свят, както е правила години наред с доста други хора. Тя е моето ентусиазъм и въплъщение за това какво значи да бъдеш ЖЕНА: същинска, непоколебима, смела, съзидателна, badass откъдето и да го погледнеш ".

Още от ДОБРИТЕ НОВИНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР