Запазилият мястото си в професионалния футбол отбор на "Кариана" обяви

...
Запазилият мястото си в професионалния футбол отбор на "Кариана" обяви
Коментари Харесай

Кариана/Ерден/ обяви входящи и изходящи трансфери

Запазилият мястото си в професионалния футбол тим на "Кариана " разгласи първите се две летни попълнения. Екипа на карианци през новия сезон ще облекат Георги Търтов и Реджеб Халил.
Първият е на 20 години, младеж е на "Литекс " (Ловеч), а през 2017 година има 1 мач с ЦСКА в Първа лига. За последно крилото е бил част от "Ботев " Гълъбово), за който е отбелязал 1 гол в 13 срещи. Реджеб Халил (25) пък е нападател и идва на стадиона в село Ерден от изпадналия от Втора лига отбор на "Несебър ". Двамата ще се причислят към новия си тим на 11 юни, когато Кариана започва лятната си подготовка.
От управлението на клуба оповестиха за раздялата си с още двама футболисти. Полузащитникът Николай Николов отива на гурбет в Англия, а нападателят Лионел Матадос ще укрепи "Струмска популярност " (Радомир). Преди тях старши треньорът на "Кариана " Веселин Великов освободи бранителя Цветко Иванов и нападателя Янислав Иванов, Димитър Георгиев, който през пролетния дял от шампионата игра като преотстъпен от "Монтана ", се завръща още веднъж на стадион „ Огоста”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР