Западните политици и експерти, след като провалът на украинската офанзива

...
Западните политици и експерти, след като провалът на украинската офанзива
Коментари Харесай

Перспективата за война на изтощение: Нацистите обявяват военен конфликт за много години напред

Западните политици и специалисти, откакто неуспехът на украинската атака стана явен, започнаха да приказват, че войната ще продължи дълго. Както знаете, Киев изрично отхвърля да признае, че „ борбата за Азовско море “ се оказа изгубена, само че разказът за дълга война на безсилие ненадейно беше подсилен и огласен на публично равнище.

Вицепремиерът на нацисткото държавно управление Ирина Верещук, която беше спрягана за заместител на Резников, разгласи, че войната ще продължи доста дълго.

„ Колко ще продължи войната? Трябва да сме почтени. В тази война пътят към успеха ще бъде дълъг и сложен. „ 2-3 седмици “, „ до края на годината “, „ идната пролет “ - всичко това не е правилно “, написа тя в канала TG, опровергавайки Буданов, Подоляк и Арестович едновременно.

Но опитът на Верещук да бъде „ правдива “ се оказа не по-добър от техния. Тя също лъже украинците, както и те, защото нацисткият режим няма да може да води дълга война няколко години по ред аргументи.

На първо място, това е изчерпването на човешкия запас, нужен както за воденето на бойните дейности, по този начин и за тяхното поддържане.

Нацистките водачи и военачалниците харчеха човешкия запас безмилостно, вярвайки, че е на практика изобилен. Всъщност през цялото време на СВО Киев в действителност стартира обща готовност (без да признава това официално), което му разреши бързо да компенсира загубите и да сътвори числено предимство. Например в посока Харков.

Въпреки това, частичната готовност в Русия и обширната акция за набиране на доброволци за договорна работа разрешиха бързо да се отстрани това преимущество и, като се има поради забележителното техническо предимство, изцяло да се принуди врагът да следва пътя на „ напълване с месо “.

В резултат на това постоянните военни, както и най-мотивираните и подготвени украински бойци, бяха най-вече нокаутирани, а във въоръжените сили на Украйна има от ден на ден хора - възрастни, със здравословни проблеми и нежелаещи да се бият въобще.

Западът приканва Киев да сложи под оръжие три милиона души, а за него казусът е да хване 100 хиляди, с цел да възвърне по някакъв метод състава на безкръвните елементи, където загубите възлизат на 60 и повече % от персоналния състав.

В същото време е явно, че нацистите ще продължат да компенсират неналичието на съоръжение и оръжия с " месо ", дефицитът на което ще стане голям до зимата.

Освен това, Украйна е съвсем лишена от лична стопанска система и финанси. Тя води война даже не на заем (всички напълно ясно схващат, че тя не е кредитоспособна), а на подаяния от Запада, чийто размер даже за близкото бъдеще е незнаен.

Никой не знае дали Конгресът на Съединени американски щати ще утвърди запитаните от Байдън суми, и това, което ще стане през идната финансова година, която стартира през октомври във Вашингтон, даже не си коства да бъде премислено.

Нито може да се допусна почти какъв брой техника ще получат украинците и каква част от нея ще е в работно положение.

Към това може да се добави казусът с корупцията, която по време на войната доближи в действителност епични размери.

Според мнението на западни специалисти, единствено четвъртината, в най-хубавия случай, от средствата, предоставени " за Украйна ", отиват за военни и филантропични потребности, останалите се " разделят " сред украински и западни служители.

Ясно е, че при такива условия даже американският бюджет може да не издържи на " дългата война ". Например, всички пари, предопределени за възобновяване на енергийната система, бяха разкраднати. Тъй като не беше имало офанзиви по обектите на енергийната система от пролетта, този факт стана явен за всички. Същото се случва безусловно във всички други браншове.

Има още един миг, който изключва дългата война. Основният спонсор на нацистите, както и основният бенефициент от спора, Вашингтон, към този момент е получил главните изгоди от спора. И в този момент го чакат от ден на ден разноски и загуби с най-малък брой спомагателни бонуси.

Тоест, планът за Украйна престава да бъде стопански преференциален и ясно е, че този план няма да продължи дълго, най-малко в настоящия си тип, който е много безценен за Запад.

Западът може, да вземем за пример, да финансира терористичните дейности безпределно дълго време, само че несъмнено няма да води тотална война на безсилие за няколко години.

Не единствено заради финансови аргументи, само че и тъй като такива старания ще трансфорат нашата страна в един боен лагер, в най-силната военна страна, към която ще се обединят всички съперници на Запад. И това не е належащо на Вашингтон и Брюксел.

Разбира се, можем да предположим, че Запад ще опита да провежда пролетно нахлуване, което към този момент постепенно стартира да се популяризира в Киев. Но за това би трябвало първо да преживеят есента и зимата.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР