Западните Балкани са част от колективната сигурност на Европейския съюз.

...
Западните Балкани са част от колективната сигурност на Европейския съюз.
Коментари Харесай

Цветанов: София да стане център на европейската перспектива пред Западните Балкани

Западните Балкани са част от груповата сигурност на Европейския съюз. Ние, като политици, сме длъжни да осигурим на бъдещите генерации една мирна и спокойна Европа, в която се изповядват европейските полезности. Това съобщи ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на откриването на форума „ Толерантността в Западните Балкани: ключ към Европа “.

"Всички български институции са ангажирани с процеса по европейската интеграция на страните от Западните Балкани. Макар и изправени пред Брекзит, от Англия построяват тактика за работа със Западните Балкани, което е доказателство, че те няма да се отклонят от общите ни цели по интеграцията на този район. Радостен съм, че и Съединени американски щати поддържат този развой “, показа Цветанов.

Цветан Цветанов означи, че София би могла да бъде център на всички значими политики и решения за европейската вероятност пред Западните Балкани и като образец даде идната среща на 17 май в София сред Европейски Съюз и Западните Балкани. „ Неотдавна, когато още веднъж в НДК приехме процедурните правила за парламентарен надзор върху работата на Европол от страна на Екологичен потенциал и националните парламенти, с сътрудниците от Службата обсъдихме и Многогодишната стратегия на Европол, акцент в която беше положителното взаимоотношение със страните от Западните Балкани “, посочи Цветанов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР