Замисляли ли сте се защо толкова държим на безупречната кожа?

...
Замисляли ли сте се защо толкова държим на безупречната кожа?
Коментари Харесай

Новата дефиниция за съвършена кожа

Замисляли ли сте се за какво толкоз държим на безупречната кожа? Защо влагаме толкоз внимание, време и грижи в това да имаме гладка, блестяща, леко розовееща кожа? Защото такава кожа означава здраве, сила и предпочитание за живот.

И това е хубостта в същинския ѝ смисъл.

За благополучие, имаме необятен кръг помощници - кремове и серуми за лице, подобаващите храни и, несъмнено, грима и в частност декор дьо тена.

Успеем ли да изберем идеалния за нас декор дьо загар като текстура, чувство и резултат, избрали сме ключа към хубостта и самоувереността си. Но по какъв начин да открием своя ключ, по какъв начин да реализираме това съвършенство на тена, който единствено гримьорите могат да реализират?

Е, като питаме гримьор, несъмнено. Представяме ти, районен гримьор на. 

 к Lancôme

Когато приказваме за декор дьо загар, постоянно стигаме до „ идеалния колорит ”. Как да сме сигурни, че избираме най-хубавия цвят за себе си?

Изборът на верния колорит декор дьо загар е от значително значение за постигането на натурален и безукорен тип. Ето няколко съвета, които ще ви оказват помощ да намерите най-хубавия цвят за вашата кожа:

Определете своя подтон

Разбирането на вашия подтон е от решаващо значение за намирането на верния колорит на основата. Има три съществени нюанса: топъл (жълт или златист), студен (розов или син) и безпристрастен (микс от топло и хладно). Можете да определите своя подтон, като погледнете вените на китката си. Ако наподобяват по-зелени, евентуално имате топъл подтон, до момента в който сините вени демонстрират студен подтон. Ако не можете да определите ясно доминиране на нито едно от двете, може да имате безпристрастен подтон.

Тествайте основата на естествена светлина

Изкуственото осветяване в магазините може да промени външния тип на нюансите на основата. Когато е допустимо, нанесете декор дьо тена върху линията на челюстта си или в профил на лицето си и излезте на открито, с цел да видите по какъв начин наподобява на естествена светлина. Това ще ви даде по-точна визия по какъв начин нюансът се слива с кожата ви.

Съобразете го с линията на челюстта си

Идеалният колорит на декор дьо тена би трябвало безпроблемно да се слее с кожата ви, тъй че пробвайте да съобразите цвета с линията на челюстта си, а не с ръката или китката си. Това ще обезпечи по-плавен преход сред лицето и шията ви.

Вземете под внимание и чувствителността на кожата си. Някои марки оферират хипоалергенни или некомедогенни варианти, които е по-малко евентуално да причинят раздразнение или обриви.

Потърсете професионална помощ. Това евентуално е най-лесният метод да откриете своя колорит. Просто се консултирайте с гримьор.

С пръсти или с четка е по-добре да нанасяме декор дьо тена?

Някои хора даже избират да употребяват композиция от двата метода, като употребяват пръсти, с цел да нанесат и смесят декор дьо тена, а по-късно да употребяват четка, с цел да подобрят финала, тъй че да наподобява безупречно.

Някои дами смесват крема за лице с декор дьо загар, с цел да реализиран по-нежно покритие. Какво ще кажете за тази процедура?

Смесването на крем за лице с декор дьо загар е нормална процедура, известна като „ декор дьо загар коктейл “. Това включва съчетание на малко количество хидратант или крем за лице с декор дьо загар, с цел да се реализира по-гладко нанасяне и вероятно персонализиране на покритието и финиша.

Ето някои плюсове на тази процедура:

Хидратация и по-гладко нанасяне

Смесването на хидратант или крем за лице с декор дьо загар улеснява нанасянето. Това е изключително потребно, в случай че имате суха кожа или предпочитате по-свеж и естествено изглеждащ свършек. Когато си извършите хидратиращ декор дьо загар коктейл, той ще попие по-добре в кожата.

Персонализиране на покритието

Като смесите декор дьо загар с крем за лице, ще създадете по-леко покритие. Това е изключително потребно за тези, които избират по-лек или натурален тип.

Ако желаете повече покритие, по-добре да нанесете първо крема си, а по-късно да надградите с декор дьо тена.

Помислете за съвместимостта на продуктите

Важно е да се уверите, че кремът за лице и декор дьо тенът са съвместими и работят добре дружно.

В идеалния случай изберете артикули с идентична водна или маслена основа, с цел да избегнете евентуално обособяване на двата продукта.

Винаги тествайте на дребна повърхност кожа, с цел да сте уверени в резултата.

Експериментирайте и коригирайте

 c instagram

Смесването на декор дьо загар е персонално желание и резултатите могат да варират според от съответните употребявани артикули и самостоятелните видове кожа.

Препоръчително е да експериментирате с разнообразни съотношения и комбинации, с цел да намерите верния баланс, който дава отговор на вашите потребности. Но дано не е тъкмо преди да излезете, с цел да няма неприятни изненади.

Кои са най-актуалните трендове в грима? Бляскави скули, скулптуриране, грим с резултат „ без грим ”? 

 c istockphoto

За мен несъмнено е „ без грим ” и „ сияйна кожа ”, само че не забравяйте, че трендовете в грима могат да варират според от персоналния жанр, културните въздействия и самостоятелните желания.

Винаги е занимателно да експериментирате с разнообразни визии и да ги адаптирате към личния си неповторим жанр. Препоръчвам да проучите настоящите трендове за хубост в начин на живот уеб страниците, измежду инфлуенсърите и при известните марки грим, с цел да сте в крайник с най-новите трендове в непрестанно развиващия се свят на грима.

Аз да вземем за пример мога да опиша новите трендове през обновената формула на, с която реализираме леко, само че беузпречно покритие, което се слива с кожата. Не проличава, че сте с „ нещо ” на лицето, само че лицето ви е на процедура идеално на тип, с лек здравословен искра и чувство за мекост.

Сигурно не знаете, само че обновеният Teint Idole Ultra Wear е патентован чак до 2033 година, подсилен с 14 изследвания и 11 години разработки. Първите мнения на моите клиенти са в действителност впечатляващи и като метод, по който наподобява, и като чувство.

Разкажете ни повече за себе си. От какъв брой време сте гримьор?

Аз съм гримьор към този момент пет години, зодия Лъв съм, обичам да упражнявам, да излизам…ужас, нали не звуча обикновено? ;)

Кой е най-големият Ви триумф?

Най-големият ми триумф несъмнено е да се преместя в Белград от дребен град. Шегувам се. Или в действителност не. Всеки, който е направил такава стъпка, ще ме разбере. Това е първият максимален триумф на човек - да излезе от зоната си на комфорт. След това професионалните достижения идват разумно след отдадената работа.

Какви са креативните Ви проекти с Lancôme?

Моите креативен проекти с …Искам да си играя с грима и да сътворявам магия. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР