Замисляла ли си се защо двойките спират да правят секс,

...
Замисляла ли си се защо двойките спират да правят секс,
Коментари Харесай

Защо спираме да правим секс с гаджето си

Замисляла ли си се за какво двойките стопират да вършат секс, коя е повода, която ги отдалечава дотолкоз, че да пропуснат креватните си занимания.

Освен чисто здравословните проблеми, които от време на време въздействат зле на либидото, има няколко психически казуса, поради които стопираме да вършим секс с обичания си. Ето кои са и по какъв начин да ги предотвратим:

Мързел – това е може би най-често срещаната и най-маловажната причина да не вършим секс. Дори не става въпрос за отмалялост от тежкия работен ден, а просто мързел. Често двойките избират да вечерят щедро и да си легнат, без даже да се целунат за лека нощ.

Решение: Мързелът е проблем, който се преодолява. Направи изпитание и не забравяй, че по-късно ще си доста по-доволна, че си отделила малко време на любовни милувки, в сравнение с в случай че не го направиш.

via GIPHY

Рутина – Нека бъдем откровени, сексът е ужасно нещо, само че когато го вършим с един и същи човек – омръзва. Едни и същи позиции, едно и също легло, един и същи мъж...Често това се оказва даже отблъскващо.

Решение: Инициирай някаква смяна, показа с обичания си своите култове и поискай той да показа своите. След това си отделете време да ги извършите. Това сигурно ще разнообрази половия ви живот.

Сигурност – от време на време сериозните връзки ни дават чувство за сигурност и успокоение. Това чувство въздейства както на връзката ви и дълбочината на прочувствената ви връзка, по този начин и на половия ви живот, само че отрицателно. Или казано с едно изречение: „ Защо да вършим секс довечера, като можем да го отложим за на следващия ден? “

Решение: Сексът не е нещо, което да отложиш. Няма причина да не го вършиме и довечера, и на следващия ден или във всеки миг, в който сте в въодушевление. Не се подвеждайте по лъжливото чувство за сигурност, а си живейте живота, като че ли няма на следващия ден ;)

Ненавист – След тежък скандал мъжете постоянно си показват сдобряването в леглото. Жените обаче добре знаем, че не можем да вършим секс с човек, който ненавиждаме в този миг, на който сме афектирани или който ни е вбесил преди минута.

Решение: Сексът в действителност оказва помощ за помиряване, само че няма по какъв начин да бъде добър в случай че не го искаш задоволително. Така, че изчакай да ти размине от абсурда и след това се отдай на нежни милувки ;)

via GIPHY

Проблеми със самочувствието – това можем да го разберем единствено в случай че сме дами. Виждала ли си мъж с наднормено тегло, който да се тормози да прави секс поради килограмите си, да не желае да се съблече гол или просто да не харесва тялото си и това да го държи надалеч от леглото?

Решение: Бъди мъж в това отношение и не помни за терзанията си, никой не е съвършен, само че мъжът, който спи с теб, сигурно те вижда като съвършена. Спри да отделяш време и мисли за минусите си, а се наслаждавай на връзката ви.

Липса на време – Това е постоянно срещам проблем, изключително измежду работещите хора и най-много в случай че работят на смени и се разминават или просто работят доста, или на работят на няколко места...Все се случва по този начин, че време за секс не остава.

Решение: Опитай да отделиш от дребното си свободно време да индивида до теб, тъй като единствено това ще направи връзката ви пълноценна. Ако би трябвало поговори с него и потърсете метод да отделите повече време за вас двамата.

via GIPHY

Липса на разпоредителност – каквито и да са аргументите, в основата на неналичието на секс е една друга липса – на разпоредителност. Тя нормално идва от мъжете и това е напълно обикновено, тъй като дамата би трябвало да се усеща мечтана, преди да се отдаде на разгорещени преживявания. Много е секси когато ние демонстрираме разпоредителност, само че това са по-скоро изключения, а не предписание.

Решение: Ако мъжът до теб е спрял да те желае или да инициира секс, поговори с него, изясни му, че това ти липсва, отдалечава те от него. Припомни му обичаната си история за това по какъв начин той награбил най-безцеремонно и сте правили буен секс. Похвали го за уменията му и да се надяваме, че той ще бърза да ти ги напомни ;)

И още секс истории:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР