Замисляла ли си се как някои жени успяват само с

...
Замисляла ли си се как някои жени успяват само с
Коментари Харесай

3 вълшебни реплики, с които да го накараш да направи всичко за теб

Замисляла ли си се по какъв начин някои дами съумяват единствено накратко да накарат мъжете да вършат какво ли не? Не се чуди повече. Просто те знаят какво да кажат.

Има няколко вълшебни реплики, с които и ти можеш да получиш каквото искаш и то от всеки мъж. Виж кои са и ги изпробвай сама ;)

„ Много си секси по този начин “ – това можеш да го ползваш до момента в който пуска пералнята или мие съдовете, или сменя крушката, или просто прави някаква активност, за която от дълго време настояваш. Гарантирано е, че след тази имитация към този момент няма да се постанова да му напомняш да свърши нещо ;)

via GIPHY

„ Правиш ме толкоз щастлива когато... “ – и тук можеш да добавиш каквото си пожелаеш. Ето няколко хрумвания: „...когато ми носиш закуската в леглото “, „...когато ме каниш на среща “, „...когато се разбираш с родителите ми “. Схвана концепцията, нали ;)

via GIPHY

„ Ти си талант “ – гениалното на тази имитация е, че можеш да я ползваш за всяко нещо, което ти хрумне, само че искаш той да си мисли, че концепцията е негова. Не единствено, че ще направи каквото ти поискаш, само че и ще го направи с възторг, след този комплимент ;)

via GIPHY

И още женски трикове:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР