Заместник-премиерът и вътрешен министър на Италия Матео Салвини заявил намерение

...
Заместник-премиерът и вътрешен министър на Италия Матео Салвини заявил намерение
Коментари Харесай

Bloomberg: Италия призовава ЕС да облекчи антируските санкции

Заместник-премиерът и вътрешен министър на Италия Матео Салвини декларирал желание да подтикне Европейски Съюз към „ облекчение ” на антируските наказания, като заплашил в противоположен случай да блокира европейски начинания. Това оповестява организация Bloomberg в обявата си „ Salvini Hints at EU Vetoes Unless Sanctions on Russia Are Eased ”.

По време на конференция в Москва Салвини отбелязал, че Русия би трябвало да се върне в „ европейското семейство ” и нарекъл срещата на Путин и Тръмп „ прелестно начало ”. Той самият бил подготвен за договаряния с съветски министри и публични лица. „ Ние се надяваме, че ще успеем да убедим другите държавни управления благодарение на демократични процедури и безапелационни числа.

Правото на несъгласие е единствено последно средство, обаче аз не го изключвам ” ” – предизвестил италианският политик.

Според Салвини, повече от всички потърпевша Италия от глобите срещу Русия. „ Срещите и разговорът са доста по-ефективни наказания ” – декларирал Салвини. Той повторил апела на Доналд Тръмп да се позволи на Русия още веднъж да стане част от G8, тъй като „ те заслужават да седят на една маса с най-влиятелните международни водачи ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР