Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Мюнхенската конференция по сигурността е напълно деградирала

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съобщи, че Мюнхенската конференция по сигурността е изцяло деградирала, уредниците се опасяват да се обадят на Русия, с цел да не чуят истината.

„ Мюнхенската конференция по сигурността изцяло деградира. Сега те се опасяват да поканят представители на Русия, с цел да не чуят истината. Но истината постепенно изтича нескрито към европейците, които са основани от тях свои политически водачи “, написа той в Twitter в четвъртък на британски.

Председателят на Мюнхенската конференция по сигурността Кристоф Хойсген сподели в понеделник, че съветски публични лица не са поканени на идната конференция. Вместо това, сподели той, уредниците желаят " да обсъдят бъдещето на Русия с съветски опозиционни водачи и хора в заточение ".

59-ата Мюнхенска конференция по сигурността ще се организира от 17 до 19 февруари 2023 година Както се оповестява на уеб страницата на събитието, една от главните тематики ще бъде обстановката в Украйна.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР