Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев: Политиката на ЕС към Русия е смесица от грубост, инфантилност и глупост

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев дефинира сегашната политика на Европейски Съюз във връзка с Русия като " непоносим коктейл " от неучтивост, инфантилност и нелепост, оповестиха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Цялата настояща политика на европейците във връзка с Русия е непоносим коктейл от високомерна неучтивост, тийнейджърска инфантилност и примитивна нелепост ", съобщи той през днешния ден в канала си в Телеграм.

Бившият президент и министър председател на Русия сподели, че Европа " разгласи желанието си сурово да накаже Русия за желанието ѝ да отбрани страдащите хора и да подсигурява своите дълготрайни ползи ". По думите му тя е решила " да разбие на части съветската стопанска система, да я лиши от парите от износа на сила, наложи тотални наказания върху всичко, което гори ".

" Няма значение, че в Европа има голяма индустрия, развито селско стопанство, а жителите на Европейски Съюз желаят да живеят в топли жилища с вода. Главното е руснаците да страдат ", съобщи Медведев.

Но европейците " се осъзнаха, спомниха си, че никой не е отменял зимата, а различните доставки на газ, нефт и въглища са скъпи или просто нерелни ", добави той. " Осъзнаха какъв брой мъчно е да се седи на три стола. Нещо като и на Украйна оказваме помощ, и на Русия вредим, само че и нашата стопанска система и хора също не са ни непознати. В общи линии, не се получи добре ", гласи изводът на Медведев.

По думите на заместник-председателя на съветския Съвет за сигурност " жълто-небесносинята нервност " е довела единствено до " боязън от заледяване в студените си жилища, гледайки през заскрежения прозорец към затихващото произвеждане ". Изходът от обстановката съгласно " европейските умници " е в " усилване на доставките на оръжие на киевския режим " и война " до победа ", означи Медведев. " Да-да. Скоро ще дойдат студовете? ", добави той многозначително.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР