Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа
Коментари Харесай

Медведев: Ако цената на европейската демокрация е студ и празни хладилници, това е за безумците

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев написа следващ пост в Telegram, в който разсъждава за връзките на Европейски Съюз и Русия и приканва елементарните европейци да не мълчат и да търсят сметка на "своите простаци ", за каквито счита управляващите на Европейски Съюз.
Текстът на Медведев е озаглавен "Социологията на масите против политиката на идиотите: кой кого? ", а текстът гласи следното:

Европейските държавни управления, изключително просяците прибалтийци, изперкалите поляци и бягащите в НАТО финландци, се надпреварват кой по-злобно ще опише за желанието си да прекъсне всички връзки с Русия. Буквално: презираме руснаците и не желаеме да ги пускаме където и да било. Визите би трябвало да бъдат отстранени. Книгите - забравени. Картини няма да гледаме. Музика няма да слушаме. Газ и петрол - няма да взимаме. Макар че не... с последното е по-трудно, изключително в очакване на студена зима. Но към този момент всички европейски политици се пробват да се държат стройно - никакви връзки с руснаците. Отсега и вечно!
В същото време елементарните жители, в случай че се съди по резултатите от изследванията на публичното мнение, не са изгубили здравия си разсъдък. Повече от половината от жителите на страните от Европейски Съюз въобще не горят от предпочитание да скъсат контактите си с Русия. Искат пълноценни връзки, както беше преди. Нормални персонални контакти, съветски енергоносители в котлите си, нашия пазар за стоките си, сполучлива търговия, наши туристи в техните музеи и заведения за хранене.
Разбира се, мозъците им са хубавичко осрани. Но налягането на фекалиите в пропагандната канализация има лимит. След това публичното схващане стартира да се задушава в миазмите на циничните неистини, които се изливат с замърсен поток върху главите на изтощените европейци. Когато, като по Оруел, студът в радиаторите - това е топлината на европейската взаимност, а повишаването в магазините за хранителни артикули е минималната цена за запазването на европейската народна власт, която може да загине от асфиксия в обятията на съветската мечка.

Между три четвърти и 90 % от жителите на Европейски Съюз изрично не желаят да вземат участие във военните дейности на страната на киевския режим. Макар че, в случай че се съди по изследването на публичното мнение, дебилните европейски политици не го изключват. А антируските наказания (също съгласно социологическите проучвания) не се поддържат от повече от половината, а в някои страни даже от две трети от жителите им. Още повече, когато поддръжката се предлага само за тяхна персонална сметка. И всички тези безумия - от пестенето при кремация на телата на умряли до прането на тоалетна хартия - са за да се накаже далечната "тъмна Русия ", която с нищо не е навредила на нито един жител на Европейски Съюз с интервенцията си в Украйна. И междинният жител най-сетне стартира да се пита: за какво би трябвало да заплаща за непознатите грехове?

Разбира се, ние желаеме спокойно съдействие, търговия, продан и други неща, които са естествени за всички. Не се затваряме за никого, поддържаме всички рационални оферти.
На собствен ред обаче бихме желали европейските жители освен да показват безшумно недоволството си от дейностите на своите държавни управления, само че и да кажат нещо по-ясно. Например, да им потърсят сметка, като ги санкционират за очевидната им нелепост. Особено в случай че "цената на европейската народна власт " е мраз в жилищата и празни хладилници, такава "демокрация " е за безумците. Ето за какво четири европейски държавни управления към този момент подадоха оставка за къс интервал от време. Нека им е. И това явно не е краят. Гласовете на гласоподавателите са мощен лост даже за най-закоравелите политикани.
Така че действайте, европейски съседи! Не мълчете. Потърсете отговорност от вашите идиоти. И ние ще ви чуем. Ползата е явна - през зимата е доста по-топло и комфортно в компанията на Русия, в сравнение с в горда самотност с изключен газов котлон и леден нагревател.
Източник: dnes.dir.bg

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР