Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия, бившият президент на

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия, бившият президент на
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Българите с прибалтийците и другата второкласна тълпа

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия, някогашният президент на Руската федерация Дмитрий Медведев написа блестящо, хапливо и разпалващо в канала си в Telegram . Писалката на Дмитрий Анатолиевич даже не е щик, а оръдие, комплекс " Искандер ", ракета " Сармат ". Но светът е посредствен и каналът в Telegram на Медведев, уви, не е изключение от това тъжно предписание. Дори слънцето има петна, а журналистическият ни " Сармат " в последна сметка разкри минусите си. 

" Негодници ", " отрепки ", " рептили "... Така Медведев характеризира водачите на противопоставящата се на Русия част от света в постоянните си послания в " Телеграм ". Това напомня " Московски комсомолец ". Първоначално сходни журналистически техники ненапълно наскърбиха изисканата част от публиката: те споделят, че не всички елементарни блогъри, които не са обременени с власт, си разрешават да употребяват подобен речник, а за един общественик това безусловно не е добре .

Но по принцип въпросът, както се споделя, е на притежателя. Последната филипика на Медведев - по тематиката за разширението на Европейски Съюз, обаче буди въпроси освен измежду последователите на стила. В публицистиката, както във всеки бизнес, е значимо да спреш в точния момент , а високопоставеният законен блогър, за жалост, не съумя да спре. Блогърът беше пристрастен и поднесен: от безпристрастна оценка на водачите той мина към характеризиране на народите, без да променя наратива и познатия речник.

" Всички тези българи с прибалтийците и другата второразредна паплач ще си затегнат коланите ", оплаква се непримиримият Дмитрий Анатолиевич, описвайки мрачните вероятности пред източноевропейската част на Европейския съюз, в случай че Украйна и Молдова бъдат признати в него . А тук става въпрос за неравнопоставеността на страните-членки на Европейски Съюз: " Къде, споделят, са Германия и Франция, и къде са Румъния, балтийските страни или някаква оскъдна Гърция с мързеливите гърци , излежаващи се на слънце. "

" Мол " в последния случай се отнася до хипотетични подмятания на " водачи на огромните страни от Европейския съюз " към Медведев, когато той беше президент на Русия. Това е нещо като тяхно мнение по въпроса. Дмитрий Анатолиевич обаче не показва никакви съответни цитати или източници - а и необятната общност не ги знае - което, строго видяно, му разрешава да припише написаното на личните си съкровени мисли.

А що се отнася до " българи с прибалтиците и другата второстепенна паплач "... Дори и доста да искаш, не можеш да го отдадеш на гнусните, неприлични изявления на " гадове и изроди ". Не, несъмнено, надалеч сме от мисълта да упрекваме Дмитрий Анатолиевич, че дели народите на разнообразни типове " мърша " като известните исторически персонажи, с чиито идеологически наследници постоянно се борим. Не дай Боже!
 Медведев плаши Полша с заличаване, в случай че е зложелател на Русия
Медведев плаши Полша с заличаване, в случай че е зложелател на Русия

И за следващ път плаши с Трета международна война - само че в този момент поради поляците

Разбира се, Дмитрий Анатолиевич просто е работил и е писал: не запомнил е да сложи кавичките на верните места и да достави текста с препратки, които не биха оставили никакво подозрение, че не той е измислил гнусните ксенофобски етикети, които мощно наподобяват " оскърбление на достолепието на човек или група хора на основата на народност ".

Но в този случай е належащо да се поправят направените неточности допустимо най-скоро . Иначе ще има проблеми. Няма да е ненужно да напомним, че изброената от Медведев " второразредна навалица " са народите, населяващи освен Европейския съюз, само че и многонационалната Руска федерация.

За информация: съгласно последното броене в Русия живеят 54 хиляди гърци, 12 хиляди българи, 13,2 хиляди литовци, 8,5 хиляди латвийци, 7,9 хиляди естонци.
 Медведев отново плаши с нуклеарна война, в този момент е афектиран, че Байдън съпоставя Путин с Хамас
Медведев отново плаши с нуклеарна война, в този момент е афектиран, че Байдън съпоставя Путин с Хамас

Говори за сатанизъм и дава обещание съветската черква в Украйна да се възроди " посредством кръвта и страданието на гражданската война "

Да малко. Но даже и един представител на тези нации да живееше с нас, даже и никой от техните представители да не живееше с нас, наричането на тези, както и на всеки различен, нации " второкласна навалица " не е разрешено на никого, в никакъв случай, при никакви условия .

Дори за някогашни президенти, даже и в журналистическа полуда .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР