Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев изрази недоумение

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев изрази недоумение
Коментари Харесай

Медведев пак заплашва с трета световна война

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев изрази неразбиране от думите на полския външен министър Радослав Сикорски, който позволи американска офанзива против съветските сили в Украйна.

Подобна стъпка би довела до международна война, заплаши Медведев в обява на британски в мрежата X, представена от следената от Кремъл организация ТАСС и от БГНЕС. Той разяснява изказването на Сикорски, че Съединени американски щати са предизвестили Руската федерация, че ще нанесат удар против нейните цели в Украйна с стандартни оръжия при положение на потребление на нуклеарно оръжие от съветска страна.

„ Първо, янките към момента не са споделили нищо сходно, тъй като са по-внимателни от поляците, второ, американска офанзива против нашите позиции значи начало на международна война и външният министър даже на страна като Полша би трябвало да схваща това ”, написа Медведев. Според него Сикорски е решил да изплаши " личните си господари “.

Медведев реагира остро и на изказването неотдавна на полския президент Анджей Дуда за разполагане на американско тактическо нуклеарно оръжие на полска територия - той заплаши, че „ Варшава няма да остане настрани и сигурно ще получи своята част от радиоактивната пепел “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР