Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов показа редица документи, показващи позитивното

...
Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов показа редица документи, показващи позитивното
Коментари Харесай

Цветанов пред Хекимян: Радев не може да се мери с Плевнелиев и Борисов

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов сподели редица документи, показващи позитивното отношение във времето на Българска социалистическа партия и Партията на европейските социалисти по отношение на Истанбулската спогодба. В изявление за Антон Хекимян политикът съобщи, че Обединени патриоти имат кардинална, поредна позиция при гласуването, само че на европейската сцена Българска социалистическа партия гласоподават “ЗА ”, написа topnovini.bg.

Търсене на политическо опълчване, подкрепено от индивида, който би трябвало да въплъти обединяването на нацията - по този начин разяснява дейностите на левицата и президента Цветанов.

Ние сме длъжни като родители и хора да подкрепим такива ограничения, означи политикът и подсети, че сходни текстове са въведени в българското законодателство.

Цветан Цветанов не възприема за верен метода, че би трябвало да се крием зад други тълкувания, с цел да се разпалва страха на хората.

Президентът Румен Радев желае да ни въвлича в непрекъснат спор, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ. “Завистта или обидата не са присъщи на президентската институция ” - по този начин Цветанов разяснява думите на Радев, че е научил от медиите за решението на Бойко Борисов и Ангела Меркел за среща с турския президент Ердоган.

Защо президентът гласоподава за продължение на глобите на Русия, не приказва за СЕТА и не даде отговор за ускоряването на процедурата за завършване на покупката на бойни самолети, попита още Цветан Цветанов. По думите му Радев е изпаднал в интернационална изолираност и не може да бъде този престиж, който беше Плевнелиев. За Цветанов Радев не може да се съпоставя с Борисов, който е прогнозируем и пореден политик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР