Заместник-министърът на земеделието д-р Момчил Неков проведе работна среща в

...
Заместник-министърът на земеделието д-р Момчил Неков проведе работна среща в
Коментари Харесай

Заместник-министър Неков проведе работно посещение в Бургас

Заместник-министърът на земеделието доктор Момчил Неков организира работна среща в Бургас. Той посети постройката на централното ръководство на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури (ИАРА), където беше посрещнат от Изпълнителния шеф на организацията Христо Панайотов.

Последва и среща на зам.-министър Неков с управлението на ИАРА, на която бяха разисквани бъдещи механически усъвършенствания и удобства за инспекторите при реализиране на активност надзор.

„ Хубаво е когато вършим визити да се виждаме. Това демонстрира, че има разговор, синхронизация и почитание. Когато става въпрос за мениджмънт, съгласуваност и ръководство, директният контакт с хората е от извънредно значение, тъй като в противоположен случай информацията не протича по най-правилния метод “, сподели Неков пред управлението на ИАРА.

Зам.-министър Неков също показа, че за идващия програмен интервал от 5 години е заложен бюджет от 35 милиона лв., 15% от които ще бъдат ориентирани непосредствено към ИАРА за подкрепяне изпълняването на контролните функционалности – включително закупуване на друг тип техника и дронове.

Последва посещаване на зам.-министър Неков на пристанището в Несебър, където дружно със чиновници на ИАРА беше направена ревизия на рибарски транспортен съд. Неков се срещна и с локални риболовци, които му споделиха за проблемите, пред които браншът им е изправен.

С патрулен катер ИАРА 3, зам.-министър Неков обходи акваторията сред Несебър и в.с. Елените, като нарушавания не бяха установени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР