Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков призова

...
Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков призова
Коментари Харесай

Рябков за Сармат”: Не може да се вярва на всичко, което се появява в медиите, особено ако източникът е CNN

Заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков прикани да не се доверявате на информацията в медиите, изключително в случай че източникът е CNN. Така той разяснява изнесената от американските медии информация за хипотетичното несполучливо тестване на ракетата " Сармат " в Русия, оповестява съветски медии.

„ Напоследък има доста провокативни обстановки, в това число незабелязани в общественото пространство, когато наподобяват правдоподобни, само че в действителност нямат нищо общо с действителността и се правят нездравословни пълнежи, с цел да се ревизира по какъв начин формалните среди на един или други страни, в този случай Русия, ще реагират на това “, разяснява още Рябков.

„ Не може да се има вяра на всичко, което се появява в медиите, изключително в случай че източникът е CNN, която през последните години изцяло се дискредитира и е напълно настроена да обслужва ползите на избрани групи и избрани политически елити “, акцентира Рябков.

Зам.-министърът добави, че програмата за пробно изстрелване не е тематика, която си коства да се разяснява.

„ Цялата информация, почтена за обществено откриване, се дава по каналите на Министерството на защитата. Уведомленията за изстрелване ще продължат да се дават в сходство със съглашението от 1988 година “, приключи Рябков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР