Заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев пусна днес

...
Заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев пусна днес
Коментари Харесай

Община Пловдив излезе с решение за изпълнител на стадион Локомотив

Заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев пусна през днешния ден решението за избор на реализатор на " Проектиране и осъществяване на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион " Локомотив " - град Пловдив ". С това решение стартира да тече и десетдневния период за обжалване на избора от останалите участници в публичната поръчка.

Само една компания бе позволена до отваряне на ценовата оферта за стадиона - " Рудин " ООД, и откакто количествено-стойностните сметки в офертата бяха прегледани обширно от комисията, тя предложи на възложителя Райчев да вземе решение за избор на реализатор.

Ако в открития период няма обжалване, ще бъде подписан контракт със спечелилата компания и тя може да стартира да работи. Стадион " Локомотив " ще се строи на инженеринг, като в офертата на " Руден " ООД от 9 986 846, 65 лв. без Данък добавена стойност е включено и планиране на оборудването. Проектант на стадион " Локомотив " ще бъде софийската компания " Инжпроек " ООД.

Възложителят на поръчката Пламен Райчев е издал решение и за избор на строителен контрол, като срокът за обжалване на този избор изтича на следващия ден. efbet Лига 13 кръг, неделя 22 ноември  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР