Заместник кметът на Столична община Албена Атанасова получи Юбилейна награда

...
Заместник кметът на Столична община Албена Атанасова получи Юбилейна награда
Коментари Харесай

Награда цялостен принос в реализирането на политики за социално развитие и по-добър живот в България

Заместник кметът на Столична община Албена Атанасова получи Юбилейна премия и плакет за повсеместен принос в реализирането на политики за обществено развиване и по-добър живот в България

Юбилейна премия и плакет за повсеместен принос в реализирането на политики за обществено развиване и по-добър живот получи заместител кмета на Столична община Албена Атанасова за работата й при реализирането на политики за обществено развиване и по-добър живот в България.

Наградата връчи ръководителя на Националния алианс за обществена отговорност и Агенция за обществено развиване „ Вижън “ – Георги Георгиев.

Националният алианс за обществена отговорност е една от водещите неправителствени организации в обществената сфера, която способства с опита си при разискване на новите обществени политики и услуги и инициира налагането на новаторски модели за обществени партньорства. новаторски модели, услуги и действия в поддръжка на хората с увреждания и други обществени групи в границите на интензивно национално и интернационално партньорство.

Заедно с Агенция за обществено развиване „ Вижън “ са одобрени водещи организации в основаването и развиването на националната мрежа на доставчиците на обществени услуги и осъществя нови, надграждащи детайли в своята активност. Всеобхватната йм активност включва реализация на държавно делегирани действия, осъществяване на планове в партньорство с други организации от България и Европа, в това число Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания.

Националният алианс за обществена отговорност е годишен уредник на Националния конгрес с интернационално присъединяване, което събира представители на институции и организации, работещи в обществената сфера.

Събитието дава опция за съдържателни изложби, продан на положителни практики, потребна полемика, оферти и създаване на партньорства по тематиките за поддръжката и развиването на корпоративната обществена отговорност, обществена стопанска система, обществените услуги и заетостта за хората с увреждания и тяхното въздействие върху качеството на живот на хората с увреждания посредством обществено включване и основаване на условия за стабилно обществено развиване на включващото общество.

Г-жа Атанасова употребява мотива най-сърдечно да поздрави целия екип на Националния алианс за обществена отговорност и Агенция за обществено развиване „ Вижън ” с честването на 25 годишнината от основаването на Агенцията и сподели, че премията е самопризнание, както за нея, по този начин и за ресора, което ръководи Направление „ Социални действия и интеграция на хора с увреждания “ към Столична община.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР