Заместник-кметът на Софийска община Тодор Чобанов отговори на твърденията на

...
Заместник-кметът на Софийска община Тодор Чобанов отговори на твърденията на
Коментари Харесай

Зам.-кметът на София Чобанов отговори на „Възраждане“: За неверни твърдения се ходи на съд

Заместник-кметът на Софийска община Тодор Чобанов отговори на изказванията на партия „ Възраждане “, че има скъпа къща в столичния квартал „ Мусагеница “. По-рано през днешния ден от партия ”Възраждане ” разпространиха информация за домът, в който живее Чобанов и фамилията му.
Ето какво споделя Чобанов, който е прочут историк и дава отговор за културата, образованието и спорта в общината.

„ От известно време аз и моето семейство сме обект на може би занимателни, само че доста злонамерени изказвания. Очевидно е, че предизборната акция е време на компроматни офанзиви и битки, че някои участници в нея са подготвени да преминат всевъзможни човешки граници, с цел да бъдат видяни. Цялото ми имущество и приходи са обществени и декларирани и участват в съответните регистри.

Не притежаваме затворен комплекс, къща, нямам и сестра, а в действителност имам двама братя. Както хиляди софиянци фамилията ми се реалокира и живее понастоящем чартърен в населявания от нас от повече от 10 години регион.

Конспиративните изказвания във връзка на имуществото ни са плод на заболели мечти на хора, лишени от обикновен морал, на които ще се наложи да потърся правосъдна отговорност “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР