Замъглено стъкло на колата е проблем, с който се сблъскват

...
Замъглено стъкло на колата е проблем, с който се сблъскват
Коментари Харесай

Този трик елиминира замъгляването на стъклото на колата за СЕКУНДИ

Замъглено стъкло на колата е проблем, с който се сблъскват доста водачи. Днес ще ви споделим един елементарен трик, който ще ви помогне.

Дейв Хекс показа видео в канала си в YouTube преди няколко години за това по какъв начин да се справите със замъгленото стъкло на колата.

Стъклата се замъгляват, когато има разлика в температурата, което нормално се случва през зимата. За да предотвратите замъгляването на прозорците, би трябвало да премахнете влагата от автомобила.
Вкъщи забравихме за конденза с една елементарна смяна
Как да предотвратим конденза? Тези лесни трикове ще ви оказват помощ. Съвременните прозорци имат доста преимущества: понижават шума от улицат...
Прочети повече
Постелката за котешки тоалетни е проектирана да всмуква допустимо най-вече влага, като в същото време обезврежда миризмите. Ето за какво, този способ се оказа извънредно ефикасен при замъглено стъкло на колата. Ще ви трябват чорап и котешка тоалетна.

Вземете остарял, чист и негоден чорап (без дупки по него) и го напълнете с постеля за котешка тоалетна. Можете да сложите гривна или нещо сходно на отвора на чорапа, с цел да го напълните по-лесно.

Когато приключите, залепете чорапа или го завържете на възел. Поставете го върху таблото. Можете да извършите и различен чорап за задния прозорец.

Вместо да чакате климатика да си свърши работата, просто поставете чорап със силикагел под предното стъкло отвътре. На идната заран ще забележите, че прозорецът на колата ви не е мъгляв. Това е най-бързият и ефикасен метод за попречване на неприятното замъгляване на стъклото.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР