Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Медведев заплаши Международния наказателен съд в Хага със свръхзвукова ракета

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев заплаши с съветски свръхзвукови  ракети прокурора Хан и съдиите от Международния углавен съд в Хага, издали заповедта за ареста на съветския президент Владимир Путин. Това съобщи самият Медведев в профила си в Телеграм.

Той показва, че следствията от решението на магистратите от Хага във връзка с интернационалното право ще бъдат " чудовищни ", откакто са решили да съдят президент на нуклеарна страна, нечленуваща в МНС, както Съединени американски щати и други страни.

" Уви, господа, всичко е от Бога - и ракетите. Напълно можете да си визиите ориентиране на хиперзвуков притежател от Северно море от съветски транспортен съд към зданието на съда в Хага ", заплаши Медведев. И продължава, като предизвестява магистратите, че въпросната ракета няма да бъде свалена.

" И тъй като съдът е просто една неприятна интернационална организация, а не население на страна от НАТО, по тази причина и война няма да стартира. Ще се уплашат. И никой никого няма да жали. Така че, жители на съда, деликатно гледайте към небето ", продължава със заканите Медведев.

Бившият президент на РФ прави извода, че следим окончателното разрушение на системите на интернационалното право, като показва че тези институции и преди не са били изключително ефикасни. " Конвенции и разнообразни интернационалните актове през днешния ден се одобряват мъчно, налице е цялостна ангажираност и диктат на групата на англосаксонските страни ", установи още Медведев.

" Главният недостатък на системата интернационалното обществено право е в нейната неефективност. Страните не желаят да извършват пристрастни актове на Генералната асамблея на Организация на обединените нации, да постановат несъгласие над решенията на Организация на обединените нации и напущат разнообразни институции на Организация на обединените нации. Причината е в тяхната неправда, учредена на недопустимостта на принудата от страна на суверенни страни по отношение на други суверенни страни ", твърди Медведев.

И прави заключението, че Международният углавен съд, основан въз основата на Римския статут, е никому непотребен, защото в него и не членумат едни от най-големите страни.

" Кого е привлякъл към отговорност? Трийсетина никому незнайни лица. С други думи, успеваемостта от неговата активност е нулева, това не е Нюрбергският и Токийският арбитражен съд. Или дори съмнителният арбитражен съд за Югославия ", споделя още Дмитрий Медведев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР