Зам.-председателят на ПК на ОСНП Джън Дзиенбан взе участие в

...
Зам.-председателят на ПК на ОСНП Джън Дзиенбан взе участие в
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ПК на ОСНП Джън Дзиенбан взе участие в 15-ата среща на ОИС в Гамбия

Зам.-председателят на ПК на ОСНП Джън Дзиенбан взе присъединяване в 15-ата среща на върха на Организацията за ислямско съдействие (ОИС), която се организира на 4 и 5 май в столицата на Гамбия – Банджул.

Той се срещна също с гамбийския президент Адама Бароу, който увери, че Китай и Гамбия са положителни другари и сътрудници, а Пекин поддържа обичайното другарство с ислямския свят.

Китай обръща огромно внимание на развиването на връзките с Гамбия и желае да ускори взаимното политическо доверие. Двете страни би трябвало да работят за разширение на практическото съдействие, да засилят обмена сред законодателните органи и да задълбочат координацията между тях в интернационалните каузи.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3450Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед4361Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед54171Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед36745Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74125„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92298Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76501Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75325В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР