Зам.-председателят на парламента и депутат от „Изправи се БГ! Ние

...
Зам.-председателят на парламента и депутат от „Изправи се БГ! Ние
Коментари Харесай

Дончева: В проектокабинета няма капацитет, няма да носим отговорност за безумня

Зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от „ Изправи се БГ! Ние идваме “ Татяна Дончева остро разкритикува оферти от „ ИТН “ проектокабинет и разгласи, че „ няма да носим отговорност за безумни решения”. От думите ѝ се разбра, че групировката няма да поддържа сегашния кабинет, въпреки да не е взето дефинитивно решение.

„ Не очаквайте групата да гласоподава разделно “, сподели Дончева пред Българска национална телевизия и посочи че, същото важало за „ Демократична България ". „ Не очаквайте двете групи да гласуваме друго всяка между тях “, уточни тя и добави, че ще поддържат, в случай че са сигурни, че министрите могат да свършат работа и дали посоката е вярна.

По думите ѝ късмет да се получи поддръжка за кабинет на Има Такъв Народ е да се създадат лични промени в поселения миг.

„ В това държавно управление, в тези персони няма хора, които имат потенциал. Казвам го с искрено и с доста паника. Това, което ние събрахме досега откроява кандидатката на обществен министър като единствения човек, който поназнайва от сферата си. Не приказваме за хората, за които интернет бълава с разнообразни особености от биографията “, сподели тя.

Дончева разкритикува Петър Илиев – претендентът за вицепремиер и министър на вътрешните работи, за който има подозрения, че е плагиатствал.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР