Зам. - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов помоли зам. -

...
Зам. - председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов помоли зам. -
Коментари Харесай

Скандал в парламента заради зам. - председателстващия НС и Корнелия Нинова

Зам. - ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов помоли зам. - председателстващия Народното събрание Емил Христов да бъде малко по-принципен.

Причина за думите му е, че Нинова изиска да ѝ бъде дадена думата, а самият Христов съобщи, че не я е видял и по-късно ще го направи.

„ Няколко пъти се обърнахте към депутатите и попитахте дали имат изявления. Нямаше нито един, който да беше вдигнал ръка “, сподели му Цветанов.

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия съобщи от своя страна, че е редно Емил Христов да се държи малко по-мъжки и да не слуша Цветанов. „ За да си спазите партийната преданост, отстъпете мястото си на Веселин Марешки и той да даде думата на Корнелия Нинова “, прикани Свиленски Емил Христов.

"Столът на Емил Христов не зависи от Цветан Цветанов ", сподели Свиленски.

От своя страна председателстващият Народно събрание Емил Христов се обърна към водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и ѝ сподели: „ Вие сте права, може да сте вдигнали ръка, само че аз фактически съм закрил дебатите “, добави още Христов.

Георги Гьоков сподели на председателстващия също по този начин да не пада на толкоз ниско равнище и добави: "Не рашаваме просташки проблем ". "Не забравяйте, че сте един от всичките 240 народни представители ". "Г-н зам. - ръководител, или напуснете, или дайте думата на водача на най-големата опозиционна партия ", съобщи още Гьоков.

Думата взе и Данаил Кирилов от ГЕРБ и изясни, че от самото начало е гледал в ляво към Българска социалистическа партия и никой не е вдигнал ръка. "БСП направиха артистичен жест с повдигане на ръка след закриване на дебатите ", добави той. Тази му имитация обаче провокира Свиленски и той съобщи, че Българска социалистическа партия не са в ляво, а в дясно в залата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР