Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин е водач на кандидат-депутатската листа

...
Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин е водач на кандидат-депутатската листа
Коментари Харесай

Обявиха нови водачи на листите на БСП в Пловдив и областта

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин е лидер на кандидат-депутатската листа в Пловдив -град, стана ясно през днешния ден. Той ще оглавява и листа в Ямбол.



Депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов, който оглави листата на партията на последните избори, разгласи изненадващо в профила си във Facebook, че има намерение да се отдръпна от дейната политика като депутат след три мандата в Народното събрание.

В Пловдив област лидер на листата ще бъде Веска Ненчева. На изборите през юли тя беше на четвърта позиция, а лидер на листата беше Манол Генов. Ненчева обаче зае на предишните избори второто място с над 3100 преференции. До 2017 година тя е била учител по български език и литература в СУ " Хр. Проданов ". От 2017 до 2021 година е народен представител, член на комисията по обучение и просвета.

Драгомир Стойнев за повторно оглавява листата на партията в Пазарджик. В Смолян лидер е Емил Хумчев.

Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди водачите на листи в 31 изборни региони. До вторник се организират регионалните препоръки, които подреждат цялостните листи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР