Александра Раева сякаш е спряла времето. В последните месеци тя

...
Александра Раева сякаш е спряла времето. В последните месеци тя
Коментари Харесай

Как се разхубави Алекс Раева?

Александра Раева като че ли е спряла времето. В последните месеци тя наподобява изумително и наподобява на не повече от 30-годишна, въпреки да кара 44 лазарника. Певицата е изгладила бръчките, които биха издали възрастта й, най-вероятно с ботокс, само че очевидно не е подпухнала от филъри. В момента Алекс наподобява по-добре, в сравнение с когато работеше в шоуто на Слави Трифонов, което беше до 2006 година

„ Какво си е направила Алекс? Изглежда доста добре. Като кукла е! “ – питат се в обществените мрежи каква е тайната на русокоската, която сега води „ Денсинг Старс “. Някогашната беквокалистка в „ Шоуто на Слави “ е с хубава и свежа кожа, като даже ръцете й не могат да й издадат възрастта.



В шоусредите разясняват, че Слави единствено може да съжалява, че е изпуснал такава жена. Припомняме, че двамата имаха бурна 7-годишна обич. Връзката им е обществена загадка и нито един от двамата в никакъв случай не е приказвал намерено за любовта им. Алекс единствено е загатвала за Дългия, без да разкрива името му, само че всички се досещаха кого разказва хубавицата. В началото двамата са просто любовници, до момента в който той има сериозна връзка с психоложката Маги Ангелова.

„ В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, взех решение, че не желая да го легитирам. Той виждаше в мен част от себе си – своята примитивност, неукротимост и решителност. Но беше комплицирано. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като финален късмет да ме задържи, ми предложи в черква в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше квалифицирано до най-малкия подробност. Но за мен беше празен обред “, разказвала е Алекс. В последна сметка двамата се разделиха и Алекс напусна шоуто.

Според осведомени Слави дълго време не може да я прежали и неслучайно единствено Раева не участва на огромния концерт на всички някогашни членове на „ Ку-ку бенд “ през 2015 година По-късно тя има още няколко несполучливи връзки, до момента в който преди няколко години не срещна Любомир Палаханов, който през август 2019 година подари с щерка Лия. Няколко години след раждането Алекс не можеше да влезе във форма и имаше много непотребни килограми, които е съумяла да смъкна през последната година. Тя ги е смъкнала с режим и спорт, а не с по този начин модерните инжекции за диабетици. В момента Раева е надалеч от кльощавия си интервал, който имаше по време на връзката си с предприемача Камен Атов, само че към този момент не е и пухкава. В момента някогашната на Слави тежи към 60 кг и има секси форми, които даже журито от „ Денсинг Старс “ видя и разяснява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР