Зам.-областният управител на Сливен Камен Костов, бившият народен представител Мария

...
Зам.-областният управител на Сливен Камен Костов, бившият народен представител Мария
Коментари Харесай

Шестима от Сливен бяха избрани за делегати на конгреса на ГЕРБ

Зам.-областният шеф на Сливен Камен Костов, някогашният депутат Мария Белова и още четирима представители на ГЕРБ в Сливен отиват на конгреса на партията на 26 ноември, оповестиха от локалната партийна централа. Те съставляват общинската организация и са определени на делегатско заседание.
 Областният водач на ГЕРБ Десислава Танева, общинският ръководител Здравко Костадинов, ръководителят на общинския съвет Димитър Митев и кметът на Сливен Стефан Радев /отляво-надясно/ ще вземат участие в конгреса по право. Областният водач на ГЕРБ Десислава Танева, общинският ръководител Здравко Костадинов, ръководителят на общинския съвет Димитър Митев и кметът на Сливен Стефан Радев /отляво-надясно/ ще вземат участие в конгреса по право.
Бившият аграрни министър, сегашен народен представител и регионален водач Десислава Танева, общинският ръководител Здравко Костадинов, кметът на Сливен Стефан Радев и ръководителят на локалния парламент Димитър Митев ще вземат участие в конгреса по право.

Делегати ще бъдат изпратени и от останалите три общини в Сливенска област – Нова Загора, Твърдица и Котел. Последният конгрес на ГЕРБ бе през 2014 година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР