Турция призова всички европейски страни да признаят Държавата Палестина. Външният

...
Турция призова всички европейски страни да признаят Държавата Палестина. Външният
Коментари Харесай

Турция с призив към всички европейски страни: Признайте Палестина

Турция прикани всички европейски страни да признаят Държавата Палестина. Външният министър на страната Хакан Фидан е в Мадрид на конгрес с сътрудниците си от Испания и още няколко близкоизточни страни.

В Ню Йорк, Барселона и Париж нощес се организираха бурни митинги против израелския удар по бежански лагер

Испания дружно с Ирландия и Норвегия през вчерашния ден по едно и също време признаха Палестинската автономност за суверенна страна.

България и всички източноевропейски страни са признали Палестина още при оповестяването на Декларацията за самостоятелност от Ясер Арафат през 1988 година.

 Останките на цар Фердинанд към този момент са в двореца 3 мин. Останките на цар Фердинанд към този момент са в двореца " Врана " (ВИДЕО И СНИМКИ)  Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна 1 мин. Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна  Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ) 4 мин. Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ)  Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София 2 мин. Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София  Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ) 3 мин. Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ)  Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО) 4 мин. Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО)  Останките на цар Фердинанд към този момент са в двореца 3 мин. Останките на цар Фердинанд към този момент са в двореца " Врана " (ВИДЕО И СНИМКИ)  Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна 1 мин. Стопанка умря, откакто беше нахапана от домашния си питбул във Варна  Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ) 4 мин. Традиция и различност: Абитуриентка отиде с претекстове от национална носия и пендари на бала си (СНИМКИ)  Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София 2 мин. Вижте къде няма да има краткотрайно вода в София  Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ) 3 мин. Държано в дупка под бюро: 5 година момиче е третирано като робиня в дома на педофил (СНИМКИ)  Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО) 4 мин. Тежки фрагменти от Рафа разгневиха света, палатковият лагер е ударен с US оръжие (СНИМКИ и ВИДЕО)

Повечето западноевропейски страни също са „ за “ самостоятелна Палестинска страна, само че изчакват по-подходящо време.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР