Зам.-кметът на София Кристиан Кръстев заяви пред novini.bg., че столицата

...
Зам.-кметът на София Кристиан Кръстев заяви пред novini.bg., че столицата
Коментари Харесай

Разширяват ключов за София булевард

Зам. - кметът на София Кристиан Кръстев съобщи пред novini.bg., че столицата е проектирана за доста по-малко поданици и поради това би трябвало самите ние да съблюдаваме разпоредбите за придвижване и да се дисциплинираме като водачи и пешеходци.

„ Тротоарите и булевардите не са места за паркиране. Имаме издигнати паркинги и ще работим за още такива “, подсети той.

Кръстев изясни, че ще се разшири бул. „ Тодор Каблешков “ и ще се усилят лентите, както и ще се урегулират още два значими за София булеварда „ Панчо Владигеров “ и „ Царица Йоана “.

„ До месец ще направя виртуална приемна, тъй като живеем в 21 век и всеки е с компютър или телефон, с цел да може по-лесно да поддържаме връзка “, осведоми той.

„ Ще има и нещо сходно на референдум, с цел да обсъдим всички нови хрумвания “, сподели още заместник-кметът по направление превоз и "Транспорт и градска подвижност " Кристиан Кръстев.

Той участва на представянето на нова електробусна линия в София дружно с градоначалника на столицата Йорданка Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР