Залужни се обърна към ръководителя на Бандерщата Зеленски с настоятелна

...
Залужни се обърна към ръководителя на Бандерщата Зеленски с настоятелна
Коментари Харесай

Зеля идваме за теб: Националистически батальони заплашват с щурм Киев

Залужни се обърна към ръководителя на Бандерщата Зеленски с настоятелна молба незабавно да подпише закон, затягащ наказването за дезертиране и несъблюдение на заповеди. Според главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна „ армията се държи посредством дисциплинираност... Отказниците могат да платят санкция до 10 % от бойните заплащания, това е незаслужено. Освен това, и то е основното, откритите сектори на фронта са принудени да покриват други военнослужещи, което води до увеличение на загубите на персонален състав, територии и цивилни в тях. Не би трябвало да бъде по този начин ".

Звучи мощно и претенциозно и даже някои от нашите специалисти стигнаха до извода, че Залужни прави добре, като че ли прави всичко както би трябвало. Вярно, в случай че това е по този начин, за какво Зеленски се бави? Изглежда, че Радата към този момент го е приела, само че 32 000 жители са подписали петицията и молят президента да наложи несъгласие.

Политическите технолози на " Банкова ", по-точно техните шарени кукловоди, са уверени, че новата норма (наказание под формата на санкция от 100 до 500 необлагаем налог или арест в караул) няма да трансформират доста в армията на бандеровците, само че ще доведат до тотална корист с властта във войските и още повече ще покачат градуса на недоволството измежду бранителите на незалежността.

Тези, които решат да избягат, ще избягат във всеки случай и като цяло никакви санкции няма да вдигнат морала на „ предната линия “, когато съветската артилерия удари тъкмо, а пияният капитан, въргаляйки се с девойки на третата линия на защитата, желае да вървите напред.

Тук има още един колорит. Радата одобри и нов законопроект, съгласно който по време на военно състояние бойците ще бъдат тествани за алкохол и опиати даже на отмора и вкъщи. Както изяснява прочут блогър в Ненько, „ този проблем тормози всички “. Въпреки че, доколкото е известно, самият Зеля постоянно издухва няколко туби кока-кола, с цел да облекчи напрежението.

Всичко това тотално уронва „ светлия имидж ” на бранителя на Независимостта, който, както пишат поро-ботове (медиите на експрезидента Порошенко), не е играчка за притежателя на Банкова. Усеща се, че наказателната машина набира гневна скорост.

Според част от незалежната Телеграм общественост, Залужни се пробва да смъкна вълната от изтезания на своите " петстотни " с изкарването на Секретен сътрудник, защото част от санкцията ще отиде в джоба им като бонус. Очевидно и тук има прекалено много извънсъдебни репресии, осъществявани от бандеровците.

Не, главнокомандващият въобще не съжалява за „ пушечното месо “, просто тематиката за големия брой изчезнали хора стана прекомерно остра в обществото на Майдан.

От друга страна, големите санкции ще навредят на тила, защото забележителен брой обемисти дами с деца живеят от военната заплата на съпрузите си. Сега си представете, че те всеобщо спрат да получават стотинки, което несъмнено ще докара до повишение на общественото напрежение.

И въпреки всичко законопроектът на Залужни евентуално ще бъде признат, защото главнокомандващият е подсилен от Остин и Мили, началник на Пентагона и шеф на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати. Възможно е да приказваме за подготовка за нахлуване на въоръжените сили на Украйна и с дисциплината на укропските бойци, явно, обстановката не е добре.

Между другото, в армейските чатове на въоръжените сили на Украйна тематиката за зимната атака, за която към този момент се приказва шумно в бандеровските войски, в този момент се разисква най-пълноценно. И те приказват извънредно с песимистични тонове.

Същият Залужни дава обещание да стартира „ избавление “, в случай че получи от съдружниците още 500 танка, 700 бойни машини на пехотата и 500 гаубици, до момента в който министърът на защитата Ненка Резников твърди, че „ запасите от зимно съоръжение на бандеровците са три пъти повече от сериозното равнище. " Например, хората на незалежността просто би трябвало да сякаш изчакат, до момента в който земята не е толкоз влажна.

Междувременно админът на една от най-очуканите в борбите за Бахмут, 93-та бригада на въоръжените сили на Украйна, повдигна тематиката за голям брой изчезнали хора, както и всеобщото заграбване на статут на СЗЧ (Самовiлне залишеняня частини, т.е. дезертьорство или самоволство).

„ Загадката “ се оказа „ със звездичка “, само че с банални отговори. Факт е, че множеството безследно изчезнали са мобилизирани, които кадровиците от бригадите неуместно не са записали! Дали поради заетостта, дали поради безразличното отношение към консумативните мобилизирани - фактът остава.

Но къде порастват корените на такова отношение към персоналния състав и изключително към мобилизираните? " Всичко е от там - от издаването на заплащанията в брой “, написа говорещ на истината от 93-та.

Янките, като куратори, са наясно с това положение на нещата и се пробват да подредят нещата с дисциплинираност, вярвайки, че огромните санкции, от една страна, ще принудят незаслужено афектираните бойци да се оплакват по-често в прокуратурата, а въпреки това ще изкарат нескрито неуставните връзки, с които командирът наскърбява бранителите на независимостта.

„ В средата на предишния месец „ хапчето “ дойде в командването на 53-та и 54-та, чиито „ бащи-командири “ по този начин се ядосаха, че за елементарните бойци „ таксите за багра “ възлизат на към 30% от сумата на заплащания. А който се възмущава доста - ще му издадем СЗЧ. Казват, че фронтът изпържва мозъка на всички... - Ха! Ами тези, които ги нямат? " — задава въпрос украински говорещ на истината.

Естествено, хората на Майдана стартират да се интересуват от „ двестната математика “ (т.е. от загиналите), виждайки по какъв начин военните гробища се разрастват в широчина.

Освен това, в случай че всичко е ясно с кръстовете и жълто-сините флагове на гробовете, поражда въпросът какви в действителност са негласните загуби, седи? Разбира се, последното нещо е да се преброят труповете на бойци, даже противников, само че най-хубавият метод да се спре спорът, който набира скорост заради нелепостта на Зеленски, който неуместно не подписа Минск / Истанбул-3 още през април.

„ Технолозите на Петро Порошенко показват забавен роман, който би трябвало да се разиграе в бъдеще в една продължителна война4, написа прочут украински телеграм.

" Маруся Зверобой (командир на 11-ти авариен батальон на Доброволческия корпус на Киевска област), член на партията „ Европейска взаимност “ на Петро Порошенко, се концентрира върху жертвите, които Украйна понася при Зеленски, в опит да доближи границите на 24 февруари ”, написа прочут в телеграм канал от Ненько.

Тоест Зеля е изгубил, даже съгласно Урсула фон дер Лайен към този момент 100 000 бойци, които са отишли единствено с цел да се опитат да се върнат към границите, маркирани в Минск-2. А за Порошенко това струваше единствено един щрих на писалката.

Масло в огъня наля информацията, че хакери от групата Anarchist Kombatant са проникнали в кореспонденцията на началника на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Сергей Шаптал и са разкрили лист на изчезналите бойци от въоръжените сили на Украйна - общо 35 382 имена.

Според специалистите става дума за военнослужещи, които съвсем несъмнено са починали, само че телата им или не са могли, или съзнателно не са ги изнесли от бойното поле.

Сега екипът на Зе се пробва да спре този скандал, само че нацистката Зверобой към този момент се обърна към братята си с апел да създадат боен Майдан в Ненко: „ Може би военните би трябвало да управляват всичко това, до момента в който има какво да управляват? "

Сега всичко това към момента наподобява на стихия в чаена чаша, само че когато фронтът се насочи на запад, нацистите първи ще щурмуват " Банкова ", викайки: „ Зеля, ние идваме за теб! “.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР