Залавянето е извършено от разузнавачите на Руския легион“ съвместно с

...
Залавянето е извършено от разузнавачите на Руския легион“ съвместно с
Коментари Харесай

Заловиха украинските офицери, екзекутирали руски военнопленн...

Залавянето е осъществено от разузнавачите на „ Руския легион “ взаимно с разузнаването на „ Ахмат “

 

Бойци от 80-та бригада на Въоръжените сили на Украйна, които гръмнаха пленени съветски бойци, бяха пленени, пишат задгранични медии.

Кадри на пленените бойци от 80-а аеромобилна бригада на Въоръжените сили на Украйна разгласиха непознати медии. Въоръжената организация е взела участие в извънсъдебната екзекуция на съветски военнопленници.

Авторите на видеото акцентират, че украинските бойци са живи. Те са предадени на съответните органи. Залавянето на украинските бойци е осъществено от разузнавачите на „ Руския легион “ взаимно с разузнаването на „ Ахмат “.

„ Бяха хванати двама офицери злодеи от 80-а бригада, които участваха в изтезанието на нашите пленени и обезоръжени. Те са живи, макар че ни сърбяха ръцете да ги накажем незабавно и са предадени на съответните органи “, се отбелязва в известието.

 

През ноември беше публикувано видео от изтезанието на пленени съветски военнослужещи. На първото видео бойците лягат на земята по заповед на украинските бойци. На фрагментите се чуват изстрели. Във второто видео се виждат военнопленници, които лежат неподвижно с огнестрелни рани, пишат непознатите организации.

 

Руското министерство на защитата съобщи, че въоръжените сили на Украйна са направили извънсъдебна екзекуция на 10 пленени и обезоръжени бойци. Следственият комитет образува наказателно дело за всеобщата екзекуция.

Мисията на Организация на обединените нации за наблюдаване на правата на индивида в Украйна разгласи, че ще организира лично следствие. Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Вершинин сподели, че въпросът не е надхвърлил гръмко изказване - задачата не е подхванала никакви стъпки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР