Зъл“ човек, който уби приятеля си и изхвърли нарязаното му

...
Зъл“ човек, който уби приятеля си и изхвърли нарязаното му
Коментари Харесай

„Зъл човек“, който уби приятел и изхвърли нарязани части от тяло в езера, осъден на доживотен затвор

„ Зъл “ човек, който умъртви приятеля си и изхвърли нарязаното му тяло в няколко езера, беше наказан на пожизнен затвор.

56-годишният Лий Кларк от Харлоу беше наказан, откакто изхвърли човешките остатъци " парче по парче " и ги изхвърли в няколко езера в региона. Той беше приет за отговорен за " ужасяващото " ликвидиране на 49-годишния Филип Луис след четириседмичен развой в Челмсфордския кралски съд.

По време на произнасянето на присъдата бяха разкрити шокиращи детайлности за това по какъв начин частите от тялото - в това число на жертвата глава - към момента липсват. Г-н Луис, прочут като „ Шотландския Фил “ от локалните поданици, изчезна през ноември, само че в никакъв случай не е съобщаван за липсващ на полицията в Есекс.

Неговият наследник Конър Луис отдаде прочувствена респект и сподели, че татко му е бил „ благ, грижлив и другарски надъхан “. Той сподели: „ Животът ми ще се промени вечно поради дейностите на един човек. Баща ми Филип в никакъв случай няма да види красивата усмивка на внука си и да ги види по какъв начин порастват и прек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР