Закуската е обявена за най-важното хранене през деня, тъй като

...
Закуската е обявена за най-важното хранене през деня, тъй като
Коментари Харесай

Кои са храните, които трябва да избягваме за закуска


Закуската е оповестена за най-важното хранене денем, защото ускорява метаболизма и дава „ гориво “ на вашия организъм.

Следвайки правилото "всичко в сдържаност “, обаче има храни, които би трябвало да избяхгваме или най-малко да са в нашето всекидневно сутришно хранене, поучават от foodpanda.

Ето и кои са те:

Бял изгорял самун - Препеченият бял самун е по-малко евентуално да ви накара да се чувствате по-пълноценно спрямо пълнозърнестия самун, защото той е със доста по-малко потребни субстанции.

Масло или маргарин - Тази алтернатива за закуска може да бъде калорична, изключително в случай че смесите мазнини с въглехидрати.

Плодове - Ако просто смесвате плодовете, естествените захари се освобождават от вътрешността на клетките и се трансформират в" свободни захари ". Поради тази причина яжте единствено по един тип плод на хранене.

Захарни зърнени храни - Повишават равнищата на глюкозата в кръвта, а това може да докара до къс изблик на сила, само че това ще продължи единствено за дребен интервал от време.

Концентриран портокалов сок - С високо наличие на фруктоза, което може да докара до скок в равнищата на кръвната ви захар. Вместо да пиете съсредоточен портокалов сок, изяждайте целия плод.

Тестени произведения - Всички знаем какъв брой са вкусни мекиците и палачинките, само че те не ни доставят нищо повече от по-висок холестерол и прелестно чувство на небцето. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР