Повече от 450 пациенти са починали само в една английска

...
Повече от 450 пациенти са починали само в една английска
Коментари Харесай

Доклад обвинява английски лекари за смъртта на 450 пациенти


Повече от 450 пациенти са умряли единствено в една британска болница, откакто са получили мощни обезболяващи „ без да съществуват медицински аргументи “, излиза наяве от текста на формален отчет, представен от Агенция Франс Прес.

Независима комисия е провела следствие на смъртните случаи в болница Gosport War Memorial за интервала 1989 – 2000 година. Здравното заведение се намира в южния британски град Госпорт.

„ Имахме опция да получим фаворизиран достъп до болничните регистри, съгласно които общо 456 пациенти са умряли вследствие неоснователно определяне и администриране на опиоиди “, обявиха от комисията, ръководена от Джеймс Джоунс, който е и някогашен свещеник на Ливърпул.

Броят на умрелите в следствие неправилните дейности на лекарите евентуално е с 200 повече, само че това не може да бъде изрично открито, защото част от здравната документи липсва.

Докладът показва доктор Джейн Бартън като „ виновен за практиката на определяне “ на мощни обезболяващи.

Премиерът на Обединеното кралство Тереза Мей съобщи пред публицисти, че е „ надълбоко обезпокоена “ от разкритията на отчета и добави, че многочислените смъртни случаи са „ предизвикали неизмерими премеждия на фамилиите на умрелите “.

Здравният министър Джеръми Хънт добави, че отчетът е открил „ многочислени пропуски и нарушавания “ от страна на управляващите и сервира извинения на фамилиите на жертвите на дейностите на лекарите от болничното заведение в Госпорт.

„ Сега е ред на полицията подробно да изследва изнесените в отчета сведения. Впоследствие ще решим какви тъкмо стъпки да предприемем и най-много дали да повдигнем престъпни обвинявания “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР