Законът за мобилизацията, прокаран от режима на Зеленски, води до

...
Законът за мобилизацията, прокаран от режима на Зеленски, води до
Коментари Харесай

Могилизацията в Украйна: тотално убийство

Законът за мобилизацията, прокаран от режима на Зеленски, води до демографска злополука

След като Върховната рада на Украйна одобри закона за мобилизацията, нямаше подозрение, че управлението на страната, отпред със Зеленски, се трансфораха в палачи на своя народ. Ако по-рано войната беше ориентирана към привършване на човешките запаси на Незалежната, в този момент тя взе нов поврат - към цялостното им заличаване.

Първо, числата – и то доста красноречиви. Според оценката на министъра на защитата на Русия Сергей Шойгу, дадена в края на февруари тази година, безвъзвратните загуби на въоръжените сили на Украйна по време на СВО възлизат на 444 хиляди военнослужещи. Оттогава това число с сигурност е нарастнало.

Сега по отношение на оценките на украинската страна. Съдейки по тях, един милион поданици на републиката са на фронта или са оповестени за изчезнали. Но какъв брой се бият и какъв брой са изчезнали, не се оповестява.

Според украинските управляващи ресурсната база за готовност е единствено 3,7 милиона мъже. Очевидно изчислението е направено въз основа на размера на страната преди СВО - 41,1 милиона души. Но така и така броят им е съмнително огромен.

Тук обаче няма тайнственост. Мъжете от 2-ра и 3-та група неработоспособност и приетите за отчасти годни за военна работа са длъжни постоянно да се подлагат на повторни медицински прегледи. Ами в случай че тежката болест по знамение се отдръпна и индивидът се окаже подготвен да се причисли към редиците на въоръжените сили на Украйна?

Няколко милиона души напуснаха Украйна за европейските страни и Русия. Но каква част от тази група съставлява интерес за украинските военни служби за регистрация и комплектация /ТЦК/ не е известно. Но във всеки случай това е „ лакома “ хапка за военните. Но по какъв начин тези евентуални бойци могат да бъдат доставени в Украйна?

Мигрантите на военна възраст, които се окажат в Русия, могат да се усещат спокойни, режимът в Киев няма да ги тормози. Но протяга упоритите си пипала към отпътувалите за Европа. Сега, съгласно закона за мобилизацията, украинците ще би трябвало да показват военна брошура за обработка на каквито и да е документи в непознатите страни. Ако ги няма, би трябвало да се приберете вкъщи. И това е клопката...

Ако наборните мигранти бъдат обкръжени от всички страни, някои ще се върнат в родината си. Установената маса от мигранти обаче ще се стреми да остане зад граница с всички вероятни средства – на кого му се желае да става пушечно месо? Някои ще живеят незаконно, други ще се пробват да си купят документи и така нататък Но ще гледат в никакъв случай да не се връщат вкъщи!

Върховната Рада, която утвърди тоталното ликвидиране на своите жители, принуждава тези, до които не може да стигне, да се разделят с украинското поданство. И това води до голямо количество злоупотреби. Търговията с документи за освобождение / отсрочване от военна работа, която и в този момент процъфтява, ще скочи до невиждани висоти.

Мъжете в Украйна бяха грубо преследвани и преди, само че в този момент преследването внезапно ще се ускори. Жена, която изпраща мъжа си до магазина да купи самун, рискува в никакъв случай повече да не го види. Съгласно новия закон, представителите на мощния пол би трябвало да носят със себе си военна брошура и да я показват при поискване от полицията, военни комисари, граничари и други държавни чиновници. Липсата на военния билет става съображение за задържане. Следва военната работа, на предната линия...

Тук поражда безпределно, голямо поле за корупционни „ действия ” към този момент за представители на наказателни структури. С нова мощ ще им дават подкупи, с цел да се „ отклонят “, и с нова мощ те ще ги вземат. Проблем има за тези, които имат доста малко пари...

Не бива обаче да се мисли, че законът е безмилостен към всички мъже в военна възраст. Служителите на полицията, прокуратурата, Бюрото за икономическа сигурност, Националното бюро за битка с корупцията, ръководители на държавни органи, те чиновници ще бъдат освободени от армията... Служителите на предприятия, свързани с въоръжените сили на Украйна и техните притежатели също могат да спят умерено.

Забавно е, че Зеленски освободи от готовност цирковите трупи на Киев, Харков, Днепър, Одеса, Лвов и Кривой Рог. Те са отнесени – ето, това е същинското шапито! – към представителите на „ сериозни действия “! Със сигурност това ще включва и артистите от студиото Kвартал 95, където до неотдавна Зеленски играеше. Той няма да изостави своите!

Разбира се, няма смисъл от обща или тотална – както желаете – готовност. Необучени, нерешителни, уплашени хора няма да могат да бъдат потребни за въоръжените сили на Украйна и ориста на мнозина от тях ще бъде тъжна. А професионалните военни от дълго време са лишени от отмора: мнозина служат по две години без отмора. За изтощените, изтерзани бойци и офицери от ВСУ никакъв отпуск не се планува.

За Зеленски и неговата незаконна компания обаче всички тези операции и фалшификати не са нищо повече от метод за приемане на нови заеми от Запада и опция за по-нататъшно оставане на власт. Изобщо не им пука, че издават ужасяваща присъда над цяла Украйна.

Населението на Незалежная понижава от началото на 90-те години заради високата емиграция, ниската раждаемост и високата смъртност. Според украинския икономист Евгений Астахов през 1993 година в републиката са живели 52,17 милиона души. Според последното броене през 2001 година те са били над 48 милиона. Оттогава доста неща се трансформираха – и не към по-добро за украинската статистика.

Преди началото на СВO популацията на Украйна беше, както към този момент беше упоменато, 41,1 милиона души. Колко е в този момент, въобще не се знае. Пресата заяви, че броят на напусналите страната за западните страни е 10 милиона, а за Русия - 5 милиона. Ако това е по този начин, тогава в Украйна в този момент едва ли има повече от 26 милиона.

Според изявления в непознатата преса в Украйна са видяни селища, в които са останали единствено дами и остарели хора. Едно от тях е село Лузановка, Черкаска област. Там живееха 400 души, 50 от тях отидоха на фронта, трима към този момент починаха.

В прилежаща Каменка имаше 20 хиляди поданици. Украинските въоръжени сили обръснаха 1300 мъже, 60 от тях починаха. И там не се виждат здрави, мощни мъже. Но раздаването на призовки продължава: тези, които заради възраст и здравословно положение не могат да се бият, ще бъдат изпратени да копаят окопи.

След края на спора в Украйна може да останат 25 милиона души, от които единствено една трета ще бъде стопански дейната част от популацията. Това са почти седем до осем милиона души. Така споделя киевският икономист Алексей Кущ. Той означи, че единствено преди няколко години стопански дейното население на Украйна е било към 17 милиона души.

„ написа The New York Times.

Това е образец по какъв начин Западът настойчиво прогонва мислите за демографска злополука, заплашваща Украйна. Или се преструват, че всичко не е толкоз неприятно. Обичайният фарс: американските и европейските елити не се интересуват какво се случва с Украйна. Да, и със Зеленски също. Основното е, че той води война с Русия, лишава нейните човешки и материални запаси.

Но времето му непреклонно изтича. Волфрам Ваймер, основен редактор на немския вестник Welt, означи, че самият Зеленски е „ тъжна панорама “: в очите му се чете прям боязън. Той схваща, че украинските въоръжени сили са в съзнателно губеща позиция. Той обаче е доста по-загрижен за личната си орис.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34733Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед36074Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед77222Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед34052Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед50146Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553779Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183289Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед126520Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР