Законът за движение по пътищата /ЗДвП/ и войната по пътищата

...
Законът за движение по пътищата /ЗДвП/ и войната по пътищата
Коментари Харесай

Депутати и вътрешният министър обсъдиха промените в закона, свързани с войната по пътищата

Законът за придвижване по пътищата /ЗДвП/ и войната по пътищата – това са тематиките на полемика сред народните представители и министъра на вътрешните работи. Предвижда се до края на седмицата да бъдат изчистени неяснотите за използването на текстовете от Наказателния кодекс за конфискацията на колите на дрогираните и пияните водачи. Най-голям проблем основават позитивните резултати за дрога при водачи, които използват медикаменти , предава „ bTV “.

От кабинета оповестиха, че ще влагат в построяването на лаборатории , които да издават по-бързо резултатите от кръвните проби за опиати . Дотогава Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата ще изпращат до полицейските чиновници методология , по която да се работи при лишаване на кола.

Излизайки от постройката на Министерство на вътрешните работи прикани в първите дни на новата сесия на Народното събрание да намерения за законови оферти , гарантиращи, че отговорните ще понесат бързо и заслужено наказванията си . Той посочи, че е значимо и тези, които нямат виновност – да не заплащат за това.

Колегата му Настимир Ананиев означи, че сега единствено с решение от съда може да бъде иззет автомобил.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР