Заигравките в Ергенът стават все по-чести и все по-сериозни, а

...
Заигравките в Ергенът стават все по-чести и все по-сериозни, а
Коментари Харесай

Ето какво издаде Дениз Хайрула за Ергенът

Заигравките в " Ергенът " стават все по-чести и все по-сериозни, а с тях и въпросителните за това коя от девойките, в последна сметка, ще стигне до успеха и до сърцето на Виктор Стоянов.

Най-често споменаваното в този подтекст в общественото пространство е името на Дениз Хайрула, която обаче, най-малко към този момент, не е измежду най-активните във формата. Поне не толкоз, колкото, да вземем за пример, Зори, която става все по-напориста.

Според тиражирани информации обаче, точно Дениз е тази, която ще стигне най-далеч в шоуто, надлежно ще задълбочи и връзките си с Виктор. Всъщност за това в Инстаграм профила си загатна неотдавна и Виктория Капитонова.

Самата Дениз също призна в обществените мрежи, че се познава с някои девойки отпреди шоуто, само че без да прецизира с кои. Също по този начин не излиза наяве и дали тя си има приятел сега, нито в случай че е по този начин - до каква степен е сериозна връзката й. Брюнетката не дава отговор непосредствено, само че по-скоро загатна в един от отговорите си, че в никакъв случай не е сама.

В момента Дениз няма по какъв начин да разкрие дали тя печели " Ергенът ", само че на този стадий не желае да се омъжва за никого. Виктор обаче търси по-сериозна партньорка и не би се впуснал в нещо за един-два месеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР