Захари Бахаров е от малкото актьори в България, които никога

...
Захари Бахаров е от малкото актьори в България, които никога
Коментари Харесай

Захари Бахаров стана голям бос в шоубизнеса

Захари Бахаров е от дребното артисти в България, които в никакъв случай не се оплакват от ниското възнаграждение в областта на изкуството. И има за какво. Само за две години той съумя да се трансформира от елементарен артист в една от най-влиятелните фигури в родния шоубизнес. Сложил e ръка на голяма част от най-касовите планове на българската сцена, написа Уикенд.

Само две години са били задоволителни на Захари Бахаров да стане продуцент на доста от изявите на най-големите звезди у нас, като по този метод получава част от приходите от продажбата на билети. Той е един от петимата съдружници в сдружението „ Артвент ”, което се занимава с образуване на културни събития.

Под неговата шапка се изявяват актьори като Димитър Рачков, Любо Киров, Стефания Колева, Бойко Кристанов, Михаил Билалов, Христо Шопов, Хилда Казасян, близнаците Дарин и Деян Ангелови, Теодора Духовникова, Иван Бърнев, Емил Марков, Лилия Маравиля, Александра Сърчаджиева, Максим Ешкенази, Михаела Маринова и други известни лица, които генерират доходи единствено със споменаването на имената си.

Сред тях, разумно, е и братът на Захари - скандалният Явор Бахаров, който мъчно би намерил работа без батко си.

„ Артвент " продуцира хитови спектакли на режисьора Явор Гърдев, в това число паметното заглавие “Чамкория ”, билетите за което се разпродават за минути.

Любопитно е, че този триумф на артиста на полето на бизнеса е реализиран единствено в границите на две години. Фирмата му е дейна от 8 март 2021-ва, сподели инспекция на „ Уикенд ". Като с магическа пръчка тя съумява да притегли към себе си толкоз доста известни актьори, че към този момент е мъчно да намериш звезда, която не работи под нейната шапка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР