Загрижени ли сте дали децата ви ядат пълноценна храна в

...
Загрижени ли сте дали децата ви ядат пълноценна храна в
Коментари Харесай

Промяната в храненето на децата трябва да започне сега!

Загрижени ли сте дали децата ви ядат пълноценна храна в детската градина, в учебно заведение, в ресторанта, у дома? Съзнавате, нали, че да ги научим да изградят здравословни хранителни навици е не по-малко значимо от това да ги научим да си мият зъбите, единствено че не е толкоз елементарно. Всяко трето дете в България е с наднормено тегло. И този резултат се дължи на ниското равнище на социална осведоменост и ангажираност. Накратко – не действаме като един в името на здравето на всички деца.

Знаем, че сте загрижени не по-малко от нас, девойки, и през днешния ден ви представяме едни страхотни хора, които потвърждават, че у нас се прави сериозна работа по въпроса.

с изключение на, че доближават до хиляди деца посредством събитията, които провеждат, са и ангажирани с това да изпращат професионални разбори към институциите ни в региона на храненето. В момента създават изцяло безвъзмезден цифров ресурсен център с помощни материали и на практика познания по тематиката за храненето за деца . В  него ще има предписания, препоръки за родители, презентации, игри за учители – всичко! За да се случи това работят с армии от лекари, диетолози, нутриционисти, блогъри, шеф-готвачи. А в този момент имат потребност от нас, с цел да може този план да се осъществя и да се разпространява.

От няколко месеца планът е селектиран за присъединяване в петото издание на „ Промяната “  с Reach for Change по Nova ТВ измежду 140 други обществени бизнесмени! За да ги изпратим на финала и да дадем късмет на цифровия ресурсен център, можем да гласуваме от 15 януари до 4 февруари онлайн на страницата на гласуването (полето за гласоподаване се намира вдясно на видеото).  От всеки Facebook профил може да се гласоподава единствено един път.

Ние към този момент гласувахме и споделихме с нашите другари. Направете го и вие, девойки, идеята си заслужава!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР