Заговор срещу българската държавност – във вътрешнополитически и външнополитически план.

...
Заговор срещу българската държавност – във вътрешнополитически и външнополитически план.
Коментари Харесай

Вицепрезидентът за записите: Заговор срещу българската държава

Заговор против българската държавност – във вътрешнополитически и външнополитически проект. Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява пуснатите записи от съвещание на Националния съвет на Политическа партия.

„ Вместо да се приказва за съставянето на постоянно държавно управление, което да реши проблемите на хората, се готви скрит план против българската държавност – във вътрешнополитически външнополитически проект. “

Въпреки сложната политическа седмица, упованията на Илияна Йотова са били да се сформира ротационно държавно управление Денков – Габриел. Йотова не сподели какъв може да бъде резултатът от скандалните записи, само че съгласно нея това е единствено фасада, зад която са се крили същинските планове.

„ Говори се по тази причина по какъв начин би трябвало да бъде превзета страната в публикуваните записи. Много деликатно би трябвало да бъдат оценени посланията на Кирил Петков и Асен Василев. Чест му прави на Денков, че стои на страни от всичко, което се случва “, разяснява Йотова.

По думите й огромният отсъстващ в диалозите сред партиите са българските жители. Не се приказва за бюджет, за приходи, за инфлация, посочи тя.

„ По невиждан метод за забъркани имената на водещи европейски политици, нищо положително не чака България, сходен опит да бъдат дискредитирани институциите, посредством замесването на ръководителите на Европейската комисия и Европейския съвет, със заобикалянето на европейските правила и закони, няма по какъв начин да не бъде маркирано. Колкото консолидирана е българската позиция, толкоз по-добре. „

Йотова съобщи, че нищо положително не чака България с дискредитирането на европейските институциите в записите на Националния съвет на Политическа партия, публикувани от Радостин Василев.

„ Дъждът от телефонни позвънявания, които е получил Кирил Петков не чака нищо положително България “, предизвести вицепрезидентът.

Илияна Йотова беше безапелационна, че президентът прецизно съблюдава конституционната процедура и по кое време ще даде вторият мандат за сформиране на държавно управление е в неговите пълномощия. Кой се опасява от това, че не е бил даден вторият мандат в първите 24 часа, откакто бе върнат първия мандат за сформиране на държавно управление, запита още Илияна Йотова.

Етикети: записийотовамандат
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР