Загадъчното изчезване на кораби и самолети в Бермудския триъгълник отдавна

...
Загадъчното изчезване на кораби и самолети в Бермудския триъгълник отдавна
Коментари Харесай

Атлантида от Бермудския триъгълник ще си остане тайна

Загадъчното изгубване на кораби и самолети в Бермудския триъгълник от дълго време вълнува учени и елементарни хора. Скептиците настояват, че изгубванията в Бермудския триъгълник не са по-чести, в сравнение с в други региони на Световния океан. Но наблюдения и разкази на очевидци сочат, че това не е напълно всекидневно място.

Бермудският триъгълник съставлява регион в Атлантическия океан, където по чудноват метод изчезват кораби, престават да работят уредите за навигация, а претърпелите корабокрушение съвсем в никакъв случай не се откриват. Мястото е лимитирано от триъгълник, чиито върхове се явяват Пуерто Рико, Маями и Бермудските острови.

Изследователите издигат разнообразни версии на тайнствените феномени, които се случват в Бермудския триъгълник. Сред вероятните аргументи за изгубвания са обсъждани ултразвук, блуждаещи талази и изхвърляне на метан от дъното на морето. Преди няколко дни геолозите от Арктическия университет на Норвегия оповестиха, че са разкрили удостоверение на последната версия.

Засега тази версия е комплицирано да се ревизира, защото се крие в морските дълбини. И въпреки всичко норвежките учени имат намерение да продължат наблюденията на откритите кратери в Баренцово море, които работят по същия метод.

Рixabay.com

Но до момента в който тази версия не е потвърдена, други теории не може да се изхвърлят от сметките. Една от най-популярните теории за гибелта на кораби са инфразвукови сигнали. Привържениците на тази версия считат, че океанът в тази част е кадърен да създава инфразвукови сигнали, предизвикващи суматоха у екипажа. Сигналите били толкоз плашещи, че хората даже са способни да се хвърлят зад борда. Този тон влияе и на самолетите.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР