Загадъчен бял обект в небето над Северна Япония възпламени социалните

...
Загадъчен бял обект в небето над Северна Япония възпламени социалните
Коментари Харесай

Бял обект в небето над Япония развълнува социалните мрежи

Загадъчен бял обект в небето над Северна Япония възпламени обществените мрежи, като догатките варират, че това може да е НЛО, севернокорейска агитация или да е обвързвано с ковид, съобщи Ройтерс.

Телевизионните фрагменти, снимани в североизточния град Сендай, демонстрират нещо наподобяващо на балон над кръст, върху който като че ли се въртят перки. Представители на метеорологичната работа споделиха, че обектът се е появил към зазоряване и е останал неподвижно в небето часове, до момента в който не са го скрили облаци.
 

— Sayaka Mori (@sayakasofiamori)

За няколко часа тематиката е на трето място в японския Туитър, като измежду догатките са, че това може да е НЛО или балон, каквито употребява Северна Корея, с цел да хвърля листовки. Според един от потребителите обектът може да разпръсква новия ковид.
 
-like object in Japanese sky sets Twitter afire with talk of UFOs, Godzilla TOKYO (Reuters) - The appearance of a mysterious white object in the sky over northern Japan on Wednesday set social media ablaze,... U.K.
— System Unknown (@sysuwn)

Полицията още не е коментирала. Представител на локалните управляващи сподели, че е почнало следствие, само че нито размерът на обекта, нито произходът му, нито функционалността му са избрани. Опити да бъде захванат не са направени.

" Нямаме никаква визия какво е това " - сподели представител на метеорологичната работа, който позволи, че може да е някакво метеорологично съоръжение, само че не и локално.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР