Заемащият 54-то място в световната ранглиста Макензи Макдоналд ще бъде

...
Заемащият 54-то място в световната ранглиста Макензи Макдоналд ще бъде
Коментари Харесай

Американец е първото препятствие пред Григор Димитров в Маями

Заемащият 54-то място в международната класация Макензи Макдоналд ще бъде първият противник на Григор Димитров (№29 в класацията на АТР) в тенис шампионата от сериите " Мастърс " в Маями (САЩ). 26-годишният американец преодоля на старта на главната скица Доминик Кьопфер (Гер) след триумф с 6:7 (8), 6:4, 6:4. 30-годишният българин пък е подложен под №26 и по право стартира непосредствено от II кръг.

Двубоят сред Макдоналд и Кьопфер продължи близо 3 часа и не предложи изключително високо качество на игра. Двамата се пробиха общо 16 пъти, като представителят на домакините изоставаше с брейк и във втория, и в третия сет, преди да реализира цялостен поврат след 2:41 ч. борба на централния корт на ст. " Хард Рок ".

За Димитров това ще бъде втори мач против Макдоналд, който победи трагично при първата среща - 4:6, 6:2, 6:4, 0:6, 8:6 във II кръг на Australian Open през 2018 година Двамата ще се изправят още веднъж един против различен в петъчната стратегия във Флорида, която ще бъде оповестена от домакините довечера.

Победителят ще се класира за 1/16-финалите в Маями, където най-вероятно ще срещне поставения под №2 Александър Зверев. Германецът стартира с мач против Борна Чорич (Хър), който пък започва с победа в два сета над миналия през квалификациите Фернандо Вердаско (Исп) - 6:4, 7:5.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР