Задвижван от мускулестия Milwaukee-Eight™ 107 двигател, новият Electra Glide Standard

...
Задвижван от мускулестия Milwaukee-Eight™ 107 двигател, новият Electra Glide Standard
Коментари Харесай

Новият Harley-Davidson Electra Glide Standard – олицетворение на автентичните туринг мотоциклети

Задвижван от мускулестия Milwaukee-Eight™ 107 мотор, новият Electra Glide Standard е въплъщение на достоверните туринг мотоциклети за пътешествия на Harley-Davidson. Създаден за феновете на класическите американски туринги Electra Glide Standard е средство, с което да избягат от градския звук в търсене на красиви гледки, непредвидени истории и запознанство с нови другари.

Electra Glide Standard е събрал в себе си всички отличителни дизайнерски черти на Harley-Davidson като предния обтекател към фара, многото хромирани детайли, „ дисаги “ за багаж, включени в общоприетото съоръжение и алуминиеви колела. Хромираните елементи са допълнени от полирани капаци на мотора и детайли в черно, с което е издирван баланс сред класическия и модерния дизайн на Harley-Davidson.

За да подкрепя ездачите при дългите пътувания Electra Glide Standard разполага общоприетоо с електронен круиз надзор, задни амортисьори с опция за конфигурация, предна част с 49 мм амортисьори и Brembo спирачна система с ABS.

В сърцето на Harley-Davidson Electra Glide Standard е последното потомство на двуцилиндровият V-образен Milwaukee-Eight™ 107 (1745cc) мотор. Той се отличава с нараснала мощ и въртящ миг, понижен разход на гориво и балансиращ вал, който отстрани 75% от първичните вибрациите при луфт, четири клапана и две запалителни свещи на цилиндър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР