Задвижван от 350-ватов мотор, този модел с 8-инчови гуми изминава

...
Задвижван от 350-ватов мотор, този модел с 8-инчови гуми изминава
Коментари Харесай

Kugoo Kirin S1 – мощен и издръжлив е-скутер, под $300

Задвижван от 350-ватов мотор, този модел с 8-инчови гуми изминава до 25 километра с едно зареждане на батерията, а оптималната скорост доближава 25 км/ч

Електрическите скутери Kugoo Kirin S1 са едни от най-търсените на пазара

Идва пролетта и все по-често ще виждаме по улиците електрически скутери. В последните години тези икономични еко-возила станаха извънредно известни – изключително в градовете, където обезпечават бързо напредване и развлечение за своите притежатели.

Несъмнено, едни от най-търсените е-скутери на пазара са Kugoo. В момента няколко модела, в това число Kugoo Kirin S1, се оферират с атрактивни отстъпки в световния онлайн магазин Geekbuying, с доставка от европейски хранилища, на цени от $269,99 до $431,99 (с купони, годни до 9 март). Те са мощни, издръжливи и устойчиви на пътя, със сгъваем дизайн и комфортно ръководство с мобилно приложение. Представяме ви три известни модела, които си костват парите:

С мощен мотор – безчетков, 350W, моделът Kirin S1 (на цена от $299,99 с ваучър за отстъпка GKB373S) е кадърен да измине 25 км с едно зареждане на батерията 36V 6Ah. Този е-скутер поддържа три скоростни режима (10/20/25 км/ч), а неговият притежател може да го ръководи комфортно с мобилно приложение (с поддръжка на гласови команди), тъй че да си подсигури оптимален комфорт и сигурност, според от изискванията на пътя.

Kugoo Kirin S1 е мощен и здрав е-скутер за хора с тегло до 100 кг

Моделът е оборудван със здрави и устойчиви 8-инчови гуми с дизайн „ пчелна пита ” за устойчиво и несъмнено каране по разнообразни пътища. В допълнение, предният амортисьор покачва комфорта и стабилността, като поема разтърсванията от неравностите по пътя. Предната дръжка с антихлъзгащо гумено покритие също покачва сигурността при каране, наред с гумената поставка за крайници.

Нещо повече, Kirin S1 разполага с двойна спирачна система – предна електрическа и механична задна, като обезпечава спирачен път от единствено 4-5 метра. Ярък LED фар, който се ръководи с бутон на предния панел, и задна стоп светлина подсигуряват в допълнение безвредното каране на мрачно. Бутонът начело служи също за включване и изключване на скутера.

Kugoo Kirin S1 предлага всичко належащо за удобно и несъмнено напредване

Тротинетката тежи към 11,9 кг и има сгъваем дизайн, като самата тя може да поеме товар до 100 кг. Привежда се безусловно за секунди в прегънат тип, тъй че да се придвижва елементарно и да се съхранява по-удобно в малко пространство. Полезни екстри са отдалеченото отключване на скутера и вградената системата за самодиагностика.

Можете да купите електрическия скутер тук: Kugoo Kirin S1 – на цена от $299,99 (вместо $369,99) с ваучър за отстъпка GKB373S (до 9 март) и безвъзмездна доставка от европейски склад.

Kugoo Kirin S2 устоя на натоварване до 120 кг

На преференциална цена се предлага и моделът Kugoo Kirin S2 – той коства €268,99 с ваучър за отстъпка GKB221S и не се разграничава доста от S1. Това също е скутер с 8-инчови гуми, само че моторът е 250W. Батерията 10Ah обезпечава оптимален пробег от 25 километра с едно зареждане. Развива оптималната скорост 25 км/ч и поема товар до 120 кг.

Моделът се сгъва единствено за 3 секунди за елементарно преместване и по-удобно предпазване, като в сгънато положение има размери 105х42х30 см. Направен е от здрава алуминиева сплав и пластмаса, като има RoHS & CE документ за сигурност, която с изключение на от издръжливи материали е обезпечена от двойна спирачна система, предни и задни светлини, амортисьор и други

Можете да купите тази e-тротинетка тук: Kugoo Kirin S2 – на цена от €268,99 с ваучър за отстъпка GKB221S (до 9 март), с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Kugoo Kirin S2 mini е стилен скутер, лек и комфортен за преместване и предпазване

Третият модел е Kugoo Kirin S2 mini, на цена от €177,99 с ваучър за отстъпка GKB228S – той е по-компактен, само че със същите характерности за функционалност, издръжливост и сигурност. Мини скутерът има 5,5-инчови гуми, с амортисьор на предната за по-комфортно каране, и мотор с мощ 150W за оптималната скорост 25 км/ч.

В сгънато положение Kugoo Kirin S2 mini има размери 99x42x24 см

С едно зареждане на батерията 6Ah скутерът може да измине 15 километра, носейки товар до 90 кг. Както и другите модела, може да се сгъва елементарно за 3 секунди, с цел да добие още по-компактни размери – 99x42x24 см. Тялото е крепко, от алуминиева сплав, ABS и PC, разполагаем е и RoHS & CE документ за сигурност.

Можете да купите мини скутера тук: Kugoo Kirin S2 mini – на цена от €177,99 с ваучър за отстъпка GKB228S (до 9 март) и безвъзмездна доставка от склад в Испания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР