Задочните послания на Слави Трифонов към министъра на вътрешните работи

...
Задочните послания на Слави Трифонов към министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Слави Трифонов си приписа локвата на Капитан Андреево в нова странна тирада във FB

Задочните послания на Слави Трифонов към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков не престават втори следващ ден, откакто " гузният, само че безсънен жител " (както водачът на Има Такъв Народ самичък се описва) разгласи, че " локвата на " Капитан Андреево " е моя ".

" Локвата на “Капитан Андреево ”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, тъй като я досипвам постоянно с минерална вода и по този начин имам основанията да взимам повече пари. Парите систематизирам, както следва – оставям единствено 20% от таксите на страната, а 80% прибирам аз. Господин Рашков, натрупал съм доста пари, държа ги кеш у дома в “мазътъ ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се натрупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може разумно да конфискувате голямата сума пари. Тя ще е безспорното доказателство за моите закононарушения ", написа Трифонов в следващ чудноват постинг във Facebook-профила си.

Той афишира, че " доказателства " за връзката му с " локвата " имали Иван Христанов, Росен Костурков, министър председателят Кирил Петков, Лена Бориславова и водещият на " Седмицата " по " Дарик " Константин Вълков - журналистът, който направи малко откакто Има Такъв Народ напусна държавното управление.

" Господин Рашков, вие сте стожер на битката с корупцията и имам вяра, че ще обърнете внимание на моя цивилен сигнал, който в действителност е признание. Да се свършва един път вечно с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая страна напред ", написа Слави Трифонов за себе си.

" Локвата ", за която той написа, е оборудването на граничния пункт, през което минават всички коли от Турция към България за стерилизация.

Това е вторият подозрителен контракт на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " с голям оборот и нулева отчетност след фитосанитарната лаборатория, поради която БАБХ се бори с " Евролаб 2011 ".

Дружеството, което ръководи " локвата ", е " Пи.Еф.Си " ЕООД и е обект на журналистически следствия и през последните години.

Когато Асен Василев стана финансов министър през 2021 година, той изиска Национална агенция за приходите да направи инспекция на всички компании, които са заявили над 30 млн. лева наличия по каса. Фирмата " Пи.Еф.Си " се появи в този лист, само че в началото отхвърляше да сътрудничи на Национална агенция за приходите.

През лятото на 2021 документи с оборотите им изненадващо бяха открити при обиск в село край Свиленград по време на акция на Министерство на вътрешните работи против купувачи на гласове.

Ироничните " признания " на Трифонов пред Рашков започнаха още в понеделник, когато той реши да сезира министъра на вътрешните работи против самия себе си.

Към края на юни 2022 година Трифонов беше пропуснал да подаде декларация за имуществото си, каквато е задължен да показа пред КПКОНПИ като ръководител на партия, която получава държавна дотация.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР