Задържани са кметът на район Северен“ в Пловдив и други

...
Задържани са кметът на район Северен“ в Пловдив и други
Коментари Харесай

Ралев арестуван във фитнес, схемата не била балъшка като в Младост

 Задържани са кметът на регион " Северен “ в Пловдив и други лица, казусът е подобен с този в " Младост “. Това сподели заместник-главният прокурор Иван Гешев в " Сутрешен блок “ по Българска национална телевизия по отношение на ареста на кмета на регион " Северен “ в Пловдив. Той разясни, че в тази ситуация в Пловдив не става въпрос за взимане на пари по този " балъшки “ метод като при " Младост “. По думите му в Пловдив нещата са по-качествено отработени.

" Това, което мога да кажа все още е, че подробна информация ще се даде по този случай, когато ползите на следствието разрешават това да се случи. Единственото, което мога да кажа - да към този миг е арестуван по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи за 24 часа кметът на регион " Северен “ в Пловдив, арестувани са и други лица “, сподели още Гешев.

" Ако върша паралел със случая " Младост “ прокуратурата беше оптимално открита. В случая " Младост “ се наложи да бъдем на 100% открити и да представим на обществото всичко, което разполагаме. По една или друга причина цялото дело е в медиите. Оказва се, че хората, които професионално ги интересува това нещо, са го прочели, създали са си разбор по какъв начин да не позволяват неточности и са взели ограничения да затруднят прокуратурата оптимално. Засега не им се получава “, разяснява Гешев.  Според организация " Фокус " Ралев е арестуван, до момента в който упражнявал във фитнес.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР