Задържани са четирима души във връзка с нападението над горски

...
Задържани са четирима души във връзка с нападението над горски
Коментари Харесай

Задържани са четирима души за нападението над горски инспектори край Враца

Задържани са четирима души по отношение на нападението над горски инспектори в село Струпец. Това оповестиха от ОДМВР - Враца.

Нападението е станало към 15.55 часа през вчерашния ден. В РУ- Роман е получен сигнал от чиновник на Регионална дирекция по горите - Берковица, който декларирал, че при стопанския двор в с. Струпец, незнайни лица хвърлили изострен предмет (мачете) и счупили предно панорамно стъкло на длъжностен автомобил на РДГ - Берковица, след което са избягали с лек автомобил.

След осъществена от полицейските чиновници инспекция, е открито следното: в местността Липов дол в землището на с. Струпец двама чиновници на РДГ забелязали лица, които транспортират дърва за огрев натоварени в конска каруца.

При осъществената от тях инспекция за произхода на дървата, незнайните лицата ги заплашили със разпра, а един от чиновниците създал изстрел във въздуха със служебно оръжие, след което лицата избягали. Малко по-късно при стопанския двор в с. Струпец незнайни лица хвърлили мачете по движещия се длъжностен автомобил на РДГ - Берковица.

Полицейските чиновници са задържали за период до 24 часа, четири лица от гр. Роман. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане. Случаят е докладван в Районна прокуратура - Мездра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР