Задържаха шофьор без книжка в Плевенско - едва не прегазил

...
Задържаха шофьор без книжка в Плевенско - едва не прегазил
Коментари Харесай

Задържаха шофьор без книжка в Плевенско: Едва не прегазил пешеходци и се блъснал в дървен навес

Задържаха водач без брошура в Плевенско - едвам не прегазил пешеходци, оповестиха от полицията. Около час преди среднощ на 2 април чиновници на Районно управление-Червен бряг се отзовали на сигнал за случай в центъра на село Бресте.

Към мястото неотложно били ориентирани екипи от защита на публичния ред, който запазил местопроизшествието, и на Спешен медицински център-Червен бряг.

При извършените процесуално-следствени дейности е открито, че лидерът на автомобил - 22-годишен мъж  от Червен бряг, се насочил рисково към група пешеходци, намиращи се покрай платното за придвижване.

После на заден ход се е блъснал във врата на съседен дървен заслон към хранителен магазин, под който били група младежи.

Справка посочила, че младият мъж е недееспособен и водачът с регистрационни табели, издадени за друга кола със служебно прекъсната регистрация на 27 октомври 2020 година поради липса на наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “.

Управляваният от него автомобил също е с прекъсната регистрация на 22 февруари по причина запазване в частен парцел в село Струпец, област Враца.

Извършен е оглед, при който са конфискувани двете регистрационни табели. 22-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. Той е отказал кръвна проба за алкохол и опиати.

Уведомен е дежурен прокурор и са формирани са досъдебни производства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР