Задължително е да намалим политическата конфронтация. В период на кризи

...
Задължително е да намалим политическата конфронтация. В период на кризи
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Задължително е да намалим политическата конфронтация

Задължително е да понижим политическата борба. В интервал на рецесии обществото желае да види в политиците виновни хора. Хора, на които те са поверили посредством гласа си своето бъдеще. Надявам се целият политически хайлайф да бъде на своето равнище.
Това съобщи пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Той изрази своето почитание към военачалник Мутафчийски за метода, по който води спешния щаб и посланията, които дава. Според него всички ограничения са навременни и методът, по който се подхожда, е много сериозен.

" Необходимо е малко да се стегнем. Дисциплината, самодисциплината, отговорността на всеки един към този момент тежи с цялостна мощ. Много е значимо след всяка една рецесия обществото да излезе по-единно и съм сигурен, че тази рецесия, която връхлетя България, ще помогне за това. ", сподели още Добрев

Той разяснява и изказването на военачалник Мутафчийски нощес, в което той изиска по-строги ограничения за ограничение на болестта у нас.

" Според мен му беше писнало от капризи през целия ден - от това на кой по какъв начин ще пострада бизнесът, коя може да иде да се фризира и коя не може и реакцията на генерала беше съответна. И наистиНа е добре политиците да не му извиваме ръцете. ", сподели Добрев.

Според него Министерският съвет трабва да уеднакви документите за всяко едно ведомство: " Така че като е рецесия, да е рецесия за всички.Не може едни обекти да работят, други да не работят ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР